„Baseus“ pristatė naujuosius „AirGO AS01“ belaidžius ausinukus: nustebins išskirtiniu dizainu, žema kaina ir puikiomis savybėmis

Lukas Snarskis

2024-02-15, 07:46

0 komentarų

Nuolat tobulėjančioje garso technologijų srityje belaidės ausinės tapo permaininga inovacija, iš naujo apibrėžiančia mūsų garso pojūčius ir supratimą. Įvairiausius garso produktus kuria daugelis bendrovių, o vartotojui surasti geriausią pasirinkimą kartais tampa tikru iššūkiu.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Baseus“ pristatė naujuosius „AirGO AS01“ belaidžius ausinukus: nustebins išskirtiniu dizainu, žema kaina ir puikiomis savybėmis

Kinijos kompanija „Baseus“ neseniai pristatė naujus belaidžius ausinukus „AirGO AS01“, kurie nustebins išskirtiniu dizainu, žema kaina ir puikiomis savybėmis.

Kaip galite matyti iš tekste pateikiamų nuotraukų, šie belaidžiai ausinukai savo dizainu yra panašūs į „Huawei FreeClip“ modelį. Šis produktas pasiūlys atviros konstrukcijos ausinukus, kas reiškia, jog vartotojai galės mėgautis muzika ir tuo pačiu metu girdėti kas vyksta aplink juos.

„Baseus AirGO AS01“ naudoja 10 mm dinaminius garsiakalbius, taip pat palaiko triukšmo slopinimo galimybę, o tam naudojami dvigubi mikrofonai ir kryptinio garso perdavimo technologija. Skelbiama, jog šie ausinukai sveria vos 4,6 gramo.

Gamintojas naująjį savo produktą aprūpino „Bluetooth 5.3“ belaidžio ryšio technologija, kas užtikrins sklandžią sąsają su jūsų išmaniuoju telefonu. „Baseus“ pažymi, kad vienu įkrovimu galėsite mėgautis iki 6 valandų klausymosi, o įkrovimo dėkliukas suteiks dar papildomas 25 valandas.

Naujieji „Baseus“ belaidžiai ausinukai turi USB-C įkrovimo lizdą. Gamintojas pabrėžia ir tai, jog čia naudojamos TPU medžiagos, o šios naujienos kaina sieks maždaug 17 eurų. Tiesa, bent jau kol kas ši naujiena yra prieinama tik Kinijos rinkoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas