Pristatyti vos 13 eurų kainuojantys „iQOO“ belaidžiai ausinukai: naujasis „TWS 1i“ modelis pasiūlys fantastišką baterijos tarnavimo laiką ir stilingą dizainą

Lukas Snarskis

2024-07-13, 17:55

0 komentarų

Dar gegužės pabaigoje „iQOO“ pristatė „Neo9S Pro“ modelį, o dabar debiutuoja ir dar vienas šios serijos įrenginys. Kompanijos atstovai neseniai paskelbė apie naująjį „iQOO Neo9S Pro+“ išmanųjį telefoną, kuris bus labai panašus į savo pirmtaką.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Pristatyti vos 13 eurų kainuojantys „iQOO“ belaidžiai ausinukai: naujasis „TWS 1i“ modelis pasiūlys fantastišką baterijos tarnavimo laiką ir stilingą dizainą

„iQOO“ surengtos spaudos konferencijos metu buvo pristatytas ne tik naujas išmanusis telefonas, tačiau ir daugiau naujų produktų. Bendrovė taip pat pristatė ir „iQOO Watch GT“ išmanųjį laikrodį, apie kurį galite skaityti paspaudę čia. Renginio metu pademonstruoti ir „iQOO TWS 1i“ belaidžiai ausinukai.

Vienas didžiausių „iQOO“ belaidžių ausinukų – puikus baterijos tarnavimo laikas. Gamintojas žada, jog ausinukai galės veikti iki 10 valandų, o įkrovimo dėkliukas pasiūlys veikimą iki 45 valandų. Šis produktas bus prieinamas juodai geltonos ir baltos spalvų.

„iQOO TWS 1i“ aprūpinti 10 mm dinaminiais garsiakalbiais, o taip pat palaiko LC3 kodeką ir žaidimų režimą, kuris sumažins delsimo laiką vos iki 55 ms. Verta paminėti ir tai, jog šis produktas turi IP54 reitingą, kas rodo, kad jais naudotis galėsite ir lietingomis dienomis.

Deja, tačiau belaidžiai ausinukai neturi triukšmo slopinimo funkcijos. Kaip bebūtų, „iQOO“ naujiena bus parduodama vos už 13 eurų, todėl toks sprendimas neturėtų stebinti. Verta paminėti, jog čia rasime ir „Bluetooth 5.3“ ryšio technologiją, kas užtikrins sklandžią sąsają su jūsų išmaniuoju telefonu.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas