Pristatytas naujasis „iQOO Watch GT“ išmanusis laikrodis: aprūpintas dideliu ekranu, „Vivo“ sukurta operacine sistema ir pasiūlys daugiau nei savaitę veikimo su vienu įkrovimu

Lukas Snarskis

2024-07-13, 17:55

0 komentarų

Dar gegužės pabaigoje „iQOO“ pristatė „Neo9S Pro“ modelį, o dabar debiutuoja ir dar vienas šios serijos įrenginys. Kompanijos atstovai neseniai paskelbė apie naująjį „iQOO Neo9S Pro+“ išmanųjį telefoną, kuris bus labai panašus į savo pirmtaką.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Pristatytas naujasis „iQOO Watch GT“ išmanusis laikrodis: aprūpintas dideliu ekranu, „Vivo“ sukurta operacine sistema ir pasiūlys daugiau nei savaitę veikimo su vienu įkrovimu

„iQOO“ surengtos spaudos konferencijos metu buvo pristatytas ne tik naujas išmanusis telefonas, tačiau ir daugiau naujų produktų. Bendrovė taip pat pristatė ir nebrangius „iQOO TWS 1i“ belaidžius ausinukus, apie kuriuos galite skaityti paspaudę čia. Renginio metu pademonstruotas ir „iQOO Watch GT“.

Tai yra jau antrasis „iQOO“ išmanusis laikrodis, o šis pasiūlys stačiakampo formos dizainą, kuris kažkiek primena itin populiarų „Apple Watch“. Siūlome pažvelgti į detalesnes šio įrenginio specifikacijas.

Išmanusis laikrodis aprūpintas 1,85 colių įstrižainės OLED ekranu su 390 x 450 taškų raiška. Čia naudojama panelė gali pasiekti 600 nitų maksimalų ryškumą. „Watch GT“ taip pat pasiūlys ir „Always On“ režimą, kuris suderintas su „AI Smart Window“ funkcija - jame rodoma svarbi informacija apie artėjančius skrydžius, filmų rodymo laiką, vaistus ir kt.

„iQOO“ laikrodis turi ir daugiau dirbtinio intelekto galimybių. Viena jų – galimybė tvarkyti užrašus. Šio įrenginio turėtojai gali padiktuoti laikrodžiui tam tikrą tekstą, kuris bus užrašytas ir sinchronizuojamas su jūsų išmaniuoju telefonu.

„iQOO Watch GT“ turi mikrofoną ir garsiakalbį, todėl juo galima atlikti ir skambučius. Su eSIM versija taip pat galėsite skambinti, net jei telefoną palikote namuose. Laikrodyje taip pat yra integruotas GPS imtuvas. Apskritiminės poliarizacijos antena trigubai pagerina GPS signalo priėmimą. Čia rasime ir NFC palaikymą.

Išmanusis laikrodis veiks su „Blue OS“ operacine sistema, kurią sukūrė „Vivo“. Ši platforma turi savo programėlių parduotuvę, todėl galite atsisiųsti papildomų programėlių ir net keletą žaidimų. Gamintojo teigimu, pilnai įkrautas įrenginys veiks iki 21 dienos, kuomet naudojamas baterijos taupymo režimas. Įprastinė veikimo trukmė – maždaug 10 dienų.

Pranešama, jog naujasis „iQOO Watch GT“ kainuos maždaug 64 eurus, o norintys eSIM versijos – turės susimokėti maždaug 100 eurų. Deja, tačiau kol kas nėra žinoma ar išmanusis laikrodis bus prieinamas ir Europoje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas