Internautai graibsto šiuos kavos aparatus iš lentynų: nė 100€ nekainuojantis įrenginys pasiūlys geriausią įmanoma kainos ir kokybės santykį

Kava ryte budina, dieną teikia energijos vakare – jėgų. Daugelis iš mūsų visą darbo dieną nepaleidžia iš rankų kavos puodelio. Iš tiesų žvalumo paslaptis – ne kavos kiekis, o tinkamai parinktas laikas. Mokslininkai išsiaiškino, kokiu laiku išgerta kava suteikia daugiausia žvalumo. Tačiau pirkti ją kavinėse – tikrai ne pigiausias variantas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Internautai graibsto šiuos kavos aparatus iš lentynų: nė 100€ nekainuojantis įrenginys pasiūlys geriausią įmanoma kainos ir kokybės santykį

Daugelis mūsų savo dieną pradeda su karštu kavos puodeliu. Tačiau norint mėgautis kokybiška kava – reikalinga ir atitinkama įranga. Dabar turime specialų pasiūlymą jums. Mūsų partnerių „Geekbuying“ internetinėje parduotuvėje galima įsigyti „HiBREW H1A“ kavos aparatą, kuris parduodamas tik už 90,32 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Tiesa, nepamirškite nurodyti nuolaidos kodo 6MH3W8YCRT.

Verta pastebėti, jog Lietuvoje šis kavos aparatas parduodamas už daugiau nei 140 eurų. Dar vienas „Geekbuying“ privalumas – pirkinys jus pasieks iš Europoje esančio sandėlio, o pardavėjas žada, kad jūsų namus kavos aparatas pasieks vos per 3 dienas. Taigi, jums ne tik nereikės rūpintis papildomais mokesčiais, bet ir greitai gausite savo pirkinį.

„HiBREW“ sukurtas kavos aparatas išsiskiria ne tik savo žema kaina, tačiau ir puikiu dizainu. Nors jo kaina nesiekia nė 100 eurų, tačiau žvelgiant į šį produktą atrodo, jog tai itin brangi mašina. Pilkos ir juodos spalvos kombinacija suteikia nemažai pridėtinės vertės. Tačiau, žinoma, tai tikrai ne vienintelis šio aparato privalumas.

„HiBREW H1A“ kavos aparatas tokio populiarumo sulaukia ne tik dėl išvaizdos. Jis yra aprūpintas net 1450W galia bei užtikrina 19 barų slėgį. Lyg to būtų negana, šis įrenginys jus pasieks su „Nespresso“ ir „Dolce Gusto“ kavos kapsulių adapteriais, tačiau taip pat galėsite panaudoti ir tiesiog maltą kavą. Tiesa, gamintojas atkreipia dėmesį, jog jo negalima naudoti su itin smulkiai sumalta kava, kas gali sugadinti aparato veikimą.

Viršutinėje dalyje esantys mygtukai – tai įjungimo mygtukas, o taip pat ir pasirinktinai – viengubo arba dvigubo espreso mygtukai. „HiBREW H1A“ gali pasiūlyti 70 ml arba 110 ml espreso opcijas, kas, žinoma, gali kažkiek skirtis, atsižvelgiant į kokias kavos kapsules jūs naudojate. Gamintojas pažymi ir tai, jog šis aparatas veikia itin tyliai, o jo skleidžiamas triukšmas siekia vos 68 dB.

Dar vienas šio kavos aparato privalumas – galimybė vos vienu paspaudimu pasigaminti karšto ar šalto virimo kavą. Paspaudus ir palaikius įjungimo mygtuką dvi sekundes – įsijungs šaltos kavos gaminimo režimas, o jeigu tiesiog spustelėsite pastarąjį mygtuką – galėsite pasigaminti įprastinę karštą ir garuojančią kavą. Tiesiog puikios galimybės, atsižvelgiant į „HiBREW H1A“ kainą.

Turbūt būtų sunku surasti geresnį įrenginį, kuris kainuotų tiek nedaug. Verta paminėti ir tai, jog šis kavos aparatas yra itin lengvas, o matmenys – 26 x 26 x 11 cm. Akivaizdu, kad jam nereikės daug vietos ir „HiBREW H1A“ puikiai papuoš jūsų darbo vietą arba virtuvės interjerą. Negana to, šio kavos aparato svoris siekia vos 3 kilogramus.

Verta paminėti ir tai, jog šis kavos aparatas yra labai lengvai valomas, o nugarėlėje rasime ir 600 ml vandens talpyklą. Už mažiau nei 100 eurų surasti kažką panašaus – būtų labai sudėtinga. O ir „Geekbuying“ siūloma kaina yra gerokai žemesnė nei Lietuvoje, todėl tai puiki proga pasirūpinti garuojančiu kavos puodeliu jau dabar.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas