Neįmanoma nenusipirkti: akių nevarginanti „Xiaomi” lempa už neįtikėtiną kainą

Partnerio turinys

2021-06-22, 16:40

0 komentarų
Neįmanoma nenusipirkti: akių nevarginanti „Xiaomi” lempa už neįtikėtiną kainą

Technika iš Kinijos jau kuris laikas nebėra tokia egzotika, kokia buvo prieš kelerius metus. Šiandien jau nieko nenustebinsi kinišku išmaniuoju telefonu, laikrodžiu ar kokiu kitu aksesuaru, bet vis dar nemažai vartotojų kiniškose elektroninėse parduotuvėse linkę pirkti tik minėtus dalykus - prireikus kokio buitinės technikos prietaiso, mažai kas susimąsto jo paieškoti Azijos gigantėje. Šįkart skaitytojams kaip tik ir norime pasiūlyti tokį daiktą - stalinę „Xiaomi” lempą.

Paspaudę šią nuorodą galite įsigyti labai kokybišką „Xiaomi Mijia Lamp Lite” vos už 27,22 euro. Į kainą įskaičiuotas labai greitas ir mokesčių išvengiantis pristatymas iš Vokietijos sandėlio.

Daugiau apie „Xiaomi Mijia Lamp Lite”

Vienas svarbiausių „Xiaomi Mijia Lamp Lite” aspektų - itin modernus dizainas. Ploni balti vamzdžiai, sujungti moderniu vyriu ir stovintys ant minimalistinio pagrindo, atrodo lyg būtų iš Skandinaviško dizaino parodos ir kainuotų kelis šimtu eurų.

Ši neutrali ir daili išvaizda leidžia lempai savo vietą rasti bet kokiame interjere. Kitas privalumas - „Xiaomi Mijia Lamp Lite” apšvietimo kampas gali būti reguliuojamas itin plačia amplitude, tad šviesos kryptį susireguliuosite itin lengvai. Galėsite šviestuvą naudoti darbui prie kompiuterio vakare arba sulenkti ir panaudoti kaip kambario dekoraciją.

Didelį šviesumą užtikrina net 3 LED lempos, sukuriančios 500lm šviesos stiprumą. Maža to, „Xiaomi Mijia Lamp Lite” visiškai neišspinduliuoja nemigą ir akių nuovargį sukeliančios mėlynos šviesos bei jos blyksėjimas nėra matomas žmogaus akiai, todėl po ilgos darbų sesijos tamsoje nesijausite lyg apsauginių akinių nenaudojantis suvirintojas ir galėsite ramiai eiti miegoti - vien dėlto verta mokėti šią nedidelę sumą.

LED technologija taip pat reiškia itin didelį ilgaamžiškumą, tad įsigiję „Xiaomi Mijia Lamp Lite” galėsite jos veikimu mėgautis ilgus metus.

Šviesa įjungiama lengvu prisilietimu, o ilgiau palaikius pirštą toje pačioje vietoje galima reguliuoti apšvietimo stiprumą, kas yra labai patogu ir intuityvu.


0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas