DJI pristato naująjį „Air 3“ droną: dar galingesnis įrankis filmuojant ar fotografuojant, pasiūlys naujas galimybes

DJI

Arnas Balčiūnas

2023-08-02, 07:45

0 komentarų

Pasaulyje pirmaujantis dronų gamintojas DJI paskelbė apie savo naujausio drono „DJI Air 3“ išleidimą. Naujasis dronas turi dvigubas 4K kameras, kurios gali filmuoti vienu metu, todėl tai yra galingas įrankis oro fotografams ir filmuotojams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
DJI pristato naująjį „Air 3“ droną: dar galingesnis įrankis filmuojant ar fotografuojant, pasiūlys naujas galimybes

DJI jau daugelį metų yra dronų pramonės priešakyje, o naujausias bendrovės pasiūlymas „DJI Air 3“ nėra išimtis. Naujajame drone yra du 1/1,3 colio CMOS jutikliai, palaikantys dvigubą natūralią ISO, kad būtų galima tiesiogiai išvesti 4K/60 kadrų per sekundę HDR vaizdo įrašą dideliu kadrų dažniu ir iki 48 MP nuotraukas. Dronas sukurtas taip, kad būtų kompaktiškas ir lengvas, todėl jį lengva nešiotis ir naudoti įvairiomis aplinkybėmis.

Dvigubos „DJI Air 3“ 4K kameros yra išskirtinė drono savybė. Kameros sumontuotos ant 3 ašių gimbalo, kuris užtikrina stabilumą ir leidžia filmuoti sklandžiai. Kameros gali filmuoti vienu metu, o tai reiškia, kad vartotojai vienu metu gali filmuoti dviem skirtingais kampais. Ši funkcija ypač naudinga filmų kūrėjams, norintiems užfiksuoti kelias scenos perspektyvas.

„DJI Air 3“ maksimalus skrydžio laikas yra 46 minutės. Tai yra ilgiau nei dauguma kitų rinkoje esančių dronų. Šis pailgėjęs skrydžio laikas reiškia, kad naudotojai gali užfiksuoti daugiau filmuotos medžiagos nenuleidžiant drono ir nekeičiant baterijos. Dronas taip pat turi įvairiakryptį kliūčių jutimą, kuris padeda išvengti susidūrimų ir daro skrydį saugesnį.

Vienas iš pagrindinių „DJI Air 3“ pardavimo taškų yra kompaktiškas dizainas. Dronas sveria mažiau nei 600 g, todėl jį lengva nešiotis ir naudoti įvairiomis sąlygomis. Dronas taip pat yra sulankstomas, o tai reiškia, kad jį galima lengvai laikyti kuprinėje ar kitoje nedidelėje erdvėje.

Yra trys skirtingos naujojo „DJI Air 3“ drono konfigūracijos. Baziniame pakete yra RC-N2 valdiklis ir viena baterija. Tai reiškia, kad vartotojams reikės įrenginio su dideliu ekranu ir jis veiks kaip jutiklinis ekranas. Šis bazinis modelis kainuoja 1099 $. Kiti du variantai yra „Fly More Combo“, kurį sudaro dvi baterijos, įkrovimo lopšys, tvirtas nešiojimo krepšys ir daugybė kitų priedų. Jei ši parinktis pateikiama su RC-N2 valdikliu, ji kainuoja 1349 $, o jei komplektuojama su RC 2 valdikliu su ekranu, tai kainuoja 1549 $. Galite įsigyti tiesiogiai iš DJI arba trečiųjų šalių parduotuvių.

„DJI Air 3“ yra galingas dronas, skirtas oro fotografams ir filmuotojams. Dvigubos 4K kameros ir ilgesnis skrydžio laikas daro jį universaliu įrankiu filmuoti iš kelių kampų. Dėl kompaktiško drono dizaino ir įvairiakrypčio kliūčių jutimo juo lengva naudotis įvairiomis sąlygomis. „DJI Air 3“ yra gana tinkamas įrenginys vaizdams iš oro.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas