„airBaltic“ dalinasi populiariausiomis didžiojo išpardavimo kryptimis: išanalizavus bilietų pardavimus, paaiškėjo, kad šiuo metu populiariausios kryptys yra Tenerifė

Pranešimas spaudai

2024-09-17, 08:59

0 komentarų

Pirmaujanti oro linijų bendrovė Baltijos šalyse „airBaltic“ pristatė populiariausias kelionių kryptis, kurias keleiviai rinkosi per didžiausią metų išpardavimą IŠGRAIBSTYMAS.

„Aliexpress“ įsibėgėjo išpardavimų maratonas – spauskite čia ir įsigykite populiariausias prekes už rekordiškai žemą kainą
„airBaltic“ dalinasi populiariausiomis didžiojo išpardavimo kryptimis: išanalizavus bilietų pardavimus, paaiškėjo, kad šiuo metu populiariausios kryptys yra Tenerifė

Išanalizavus bilietų pardavimus, paaiškėjo, kad šiuo metu populiariausios kryptys yra Tenerifė, Viena, Roma, Malaga, Londonas, Praha, Tivatas, Dubajus, Miunchenas ir Barselona. Rezultatai rodo, kad keleiviai domisi kelionėmis į miestą, saulėtu paplūdimiu, gamtos tyrinėjimais ir slidinėjimo kelionėmis. Be to, šios kryptys idealiai tinka verslo kelionėms ir tolesniam susisiekimui.

Didžiausio bendrovės išpardavimo metu „airBaltic“ iš viso siūlo 700 tūkst. bilietų penkiomis konkrečiomis fiksuotomis kainomis* į visas aviakompanijos kryptis 2024 ir 2025 m. Didžiausias metų išpardavimas vyksta iki 2024 m. rugsėjo 22 d., o kelionių laikotarpis, kurio metu galima įsigyti bilietus, yra nuo 2024 m. lapkričio 1 d. iki 2025 m. rugpjūčio 31 d.

Be to, šiais metais „airBaltic“ planuoja pradėti tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Diuseldorfą ir Oslą (Torp). O kitą vasaros sezoną – į Kišiniovą, Ibizą, Prahą, Rodą, Tel Avivą, Tiraną ir Valensiją. Visi šie maršrutai taip pat įtraukti į didįjį išpardavimą.

Pirmą kartą į IŠGRAIBSTYMO išpardavimą įtraukti puikūs „Business Light“ bilietų pasiūlymai. Verslo klasės keleiviai gali mėgautis visapusišku visų paslaugų paketu, įskaitant pirmenybinę registraciją ir įlaipinimą, laisvą vietą kabinos priekyje, kad būtų daugiau privatumo, trijų patiekalų gurmanišką maistą, neribotą kiekį gėrimų ir greitesnį išlaipinimą atvykus.

„airBaltic“ iš Vilniaus, Rygos, Talino, Tamperės ir, sezoniškai, Gran Kanarijos, skraidina daugiau nei 130 krypčių Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Šiaurės Afrikoje ir Kaukazo regione.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas