Mėgstantiems keliauti – fantastiškas pasiūlymas: šiandien ir rytoj galite įsigyti lėktuvo bilietus už neįtikėtinai žemą kainą, nepraleiskite progos

Pranešimas spaudai

2023-10-31, 13:45

0 komentarų

„Wizz Air“, sparčiausiai auganti Europoje ir aplinkai tvariausia pasaulyje oro linijų bendrovė, Helovino gerbėjams siūlo siaubingas nuolaidas iki 25 proc. atrinktiems skrydžiams visame skrydžių bendrovės tinkle.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Mėgstantiems keliauti – fantastiškas pasiūlymas: šiandien ir rytoj galite įsigyti lėktuvo bilietus už neįtikėtinai žemą kainą, nepraleiskite progos

Akcija galioja nuo spalio 31 d. iki lapkričio 1 d. Keleiviai nuolaida pasinaudoti gali interneto svetainėje wizzair.com arba mobiliojoje programėlėje.

Nesvarbu, ar esate Helovino gerbėjas ir ieškote ypatingos vietos šventei su draugais ar šeima, ar tiesiog norite pakeisti aplinką, nuo spalio 31 d. iki lapkričio 1 d. galite susiplanuoti kelionę už prieinamą kainą apsilankę wizzair.com.

Malaga – puikus pasirinkimas keliautojams, pakvaišusiems dėl Helovino. Šio miesto gyventojai nepraleidžia progos paminėti įvairiausias šventes, o ypač Heloviną – šiurpiausią metų naktį apsilankę pačiame miesto centre, Larios gatvėje, tikrai sutiksite visą būrį šios šventės entuziastų. Ieškantys šiurpą keliančių patirčių kviečiami naktį apsilankyti vienose unikaliausių Ispanijos kapinių – anglų kapinėse – ir žvakių šviesoje atrasti vaiduokliškas istorijas.

Šiose kapinėse organizuojami specialūs turai, į kuriuos galima įsigyti bilietus iš anksto. Na, o šiurpių vakarėlių mėgėjai turėtų nepraleisti progos apsilankyti ir Malagos uoste, Plaza de las Palmeras aikštėje, kurioje vyks raganų vakarėlis visai šeimai. Pažadame, čia netrūks kostiumais pasipuošusių dalyvių, žaidimų, gyvos muzikos ir kitų staigmenų. Jaudinančios linksmybės garantuotos!

Kitas puikus pasirinkimas ieškantiems jaudinančių Helovino nuotykių yra Roma. Mėgstantiems pasivaikščiojimus siūlome prisijungti prie naktinio žygio pėsčiomis po Romą ir pasiklausyti istorijų apie vaiduoklius, patyrinėti slaptų gatvių, išgirsti legendų, susijusių su senovės paslaptimis ir šiurpiomis žmogžudystėmis. Naktinėje ekskursijoje atrasite slaptų alėjų ir kitų šio legendinio miesto kampelių, sužinosite naujų faktų apie Romą.

Kad ir kurią kryptį pasirinktumėte, „Wizz Air“ kviečia keleivius rezervuoti skrydį iki 25 proc. pigiau nuo spalio 31 d. iki lapkričio 1 d. ir leistis į nepamirštamą kelionę plačiame oro linijų bendrovės tinkle. Nesvarbu, ar planuojate jaukias rudens atostogas, ar kraupų Helovino vakarėlį, „Wizz Air“ siūlomos kryptys suteiks nepakartojamų įspūdžių visiems keleiviams, nuolat ieškantiems naujų nuotykių wizzair.com.

„Wizz Air“ visiems keleiviams pataria į savo rezervaciją įtraukti WIZZ Flex paslaugą. Pasirinkę šią paslaugą keleiviai gali būti tikri, kad, pasikeitus aplinkybėms ar prireikus keisti skrydžio datą ar kryptį, jie tai galės padaryti bet kuriam pasirinktam skrydžiui.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas