„Tele2“ klientai sulaukė gerų naujienų: mažinamos populiariausių planų kainos, sužinokite kas keičiasi

Pranešimas spaudai

2022-10-04, 09:23

19 komentarai (-ų)

Mobiliojo ryšio operatorius „Tele2“ mažina populiarių pokalbių ir interneto planų kainas. Šiuo metu sudarę ar pratęsę sutartį klientai už kasdienes ryšio paslaugas net iki dvejų metų mokės mažiau.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Tele2“ klientai sulaukė gerų naujienų: mažinamos populiariausių planų kainos, sužinokite kas keičiasi

„Tele2“ visada siekia klientams pasiūlyti gerą kokybę už patrauklią kainą. Mobilusis ryšys mūsų namuose ir telefonuose jau seniai nebėra prabanga – tai visų mūsų kasdienybė. Vienas svarbiausių mūsų įmonės uždavinių – kad kokybiškos ryšio paslaugos būtų prieinamos visiems“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Baltijos šalims.

Populiariausias planas – už rekordiškai mažą kainą

„Tele2“ vieną labiausiai klientų pamėgtą planą dabar siūlo už mažesnę kainą – jis kainuos vos 9,90 Eur/mėn., vietoje 15,90 Eur/mėn. Įsigiję šį planą klientai kas mėnesį gaus neribotą minučių kiekį pokalbiams, neribotas SMS bei 10 GB duomenų Lietuvoje, iš kurių net 8,76 GB galioja Europos Sąjungoje.

Specialu pasiūlymu galima pasinaudoti sudarant terminuotą sutartį 18 mėn. laikotarpiui be telefono arba 24 mėn. terminui, įsigyjant telefoną ir mokant jo kainą dalimis.

Sudarę sutartį su šiuo planu klientai gaus papildomų nemokamų paslaugų. Jie 3 mėnesius galės naudotis „Laisvo interneto“ ir mobiliojo parašo paslaugomis bei pirmąjį mėnesį naršys neribotai.

Pigesnis internetas namams

Naujiems klientams siūloma speciali „Laisvo interneto“ kaina – sudarant sutartį 24 mėn. laikotarpiui, 30 GB planas kainuos vos 3,90 Eur/mėn. Šio mokėjimo plano kaina, sudarant neterminuotą paslaugų teikimo sutartį, paprastai siekia 11 Eur/mėn. Daugiau informacijos apie pasiūlymo sąlygas rasite operatoriaus internetinėje svetainėje.

Klientai, užsisakantys šį planą, 14 dienų galės išmėginti „Laisvo interneto“ paslaugą nemokamai ir pirmąjį mėnesį galės nemokamai naudotis neribotu internetu.

„Laisvas internetas“ veikia Lietuvos teritorijoje. Pagal Ryšių Reguliavimo tarnybos (RRT) paskelbtą judriojo ryšio tinklų tikėtinų aprėpties zonų žemėlapį, „Tele2“ mobilusis 4G internetas pirmauja tarp trijų didžiausių judriojo ryšio tiekėjų vidutinio rėžio aprėptyje, o kituose rėžiuose nenusileidžia kitiems judriojo ryšio tiekėjams.

19 komentarų

Vaclovas

Man davė o,5 Gb,Kas tai yra? Nieko negaliu daryti.vis perspėja,kad per daug išnaudojau!Geriečiais dedasi.

Saulius

GERA KOKYBĖ UŽ GERĄ KAINĄ? MELAS 17 metų buvau tele 2 klientas, atsibodo su jais bartis ir klausyti tuščių pažadų. Tele 2 yra konkretus Š... das

Nesvarbu

O kaip į tai, kad viskas neribota su TELIA už 16€, kas ten tas 10gb už 10€, juokas ima šiais laikais.

Deividas

Va va ir kokybė gera telia bitė ir Tele2 nafik

Algirdas

Esu tele2pildik narys virš dviejų metų moku 14.90,o kur mums nuolaida,koks skirtumas tarp terminuoto ir neterminuoto kliento,jeigu jis pastoviai pas ,negerai vyručiai.

Sido

Pildyk savitarnoje registruok savo numerio perkėlimą į kitą tinklą ir gausi nuolaidą. Tuomet klaus dėl ko išeiti nori. Pažymėsi, kad dėl geresnių salygų. Na tuomet dar geresnę nuolaidą gausi.
Sekmės visiems :)

Sigis

Tele 2 abonentu tapau amžiaus pradžioj. Tuo metu ryšys veikė tik Vilniuj. Bitės ir Omnitel naudotojai net anekdotą buvo sukūrę:"ryt visus tele du abonentus kviečiame į Katedros aikštę. Mikroautobusu važiuosime į ryšio zoną". Nors ryšiu naudojuosi daugiau kaip 20 metų, tačiau atsisakau jų paslaugų, kadangi nesugeba padaryt pigiau nei Bitė. Ten ir išeinu. Ačiū

Lankytojas

Labai prastas pasirinkimas. Išėjau pats iš bitės, nes prie sąskaitos vis atsirasdavo papildomi mokėjimai, o internetas prastas..

Lankytojas

Pasirinkimas yra geresnis. Tele du savo vardu turėjau 4 numerius. Bitė man pasiūlo pigiau. Tad kai tik baigiasi sutarties laikas, maloniai ten ir pasilieku. Beja, Bitės abonentu tapau 1997 m. Ir telefonas buvo įsigytas "Info Balt" parodoj. Philips Fizz.

Lankytojas

Pasirinkimas yra geresnis. Tele du savo vardu turėjau 4 numerius. Bitė man pasiūlo pigiau. Tad kai tik baigiasi sutarties laikas, maloniai ten ir pasilieku. Beja, Bitės abonentu tapau 1997 m. Ir telefonas buvo įsigytas "Info Balt" parodoj. Philips Fizz.

Draugas

Sveiki. Atstatykite kainas su daugiau gigabaitų. Niekas nenori blogai gyventi😀

asd

turejau ta 9,90 2metus, atejo pabaiga, paskambina siulo uz ten 15eur. sakau nejuokaukit nesiruosiu moketidaugiau nei dabar moku. nu ok vaidybininkas sako pasitarsiu su valdzia. po keliu dienu paskambin sako padarysim uz 9,90 :D

Lankytojas

Tai viskas melas man pasibaige sutarti ir pasiule 2 menesius nemokamo interneto kuri ir taip apmoku .ir daugiau nebuvo pasiulymu

Jonas

Nusipirkau vaizdo kamera ir 50g kortele Tele2 sumokėjus už 18mėnesiu pusę metų Viskas buvo gerai kol negavatų žinutės kad esu skolingas pasirodo mano kamera pati pradėjo siųsti žinutes į Angliją kiek kreipiausi į prekiaujančios visi sako taip negali būti tai kaip suprasti???

Lietuvis

Kamera tikrai negali siuntinėti žinutės.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas