Las Vegase bus pristatyti nauji „Razer“ nešiojami kompiuteriai: CES 2024 parodos metu debiutuos naujienos su dar neregėtomis savybėmis

Arnas Balčiūnas

2024-01-07, 09:00

0 komentarų

Kiekvienų metų sausis yra ypatingas technologijų gerbėjams ir entuziastams. Ne išimtis ir 2024 metų pradžia, kuomet Las Vegase įvyks kasmetinė CES (ang. Consumer Electronics Show) paroda, kurioje išvysime daugybę naujienų. Savo naujienas ketina pademonstruoti ir „Razer“.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Las Vegase bus pristatyti nauji „Razer“ nešiojami kompiuteriai: CES 2024 parodos metu debiutuos naujienos su dar neregėtomis savybėmis

Iki CES 2024 parodos pradžios liekant vis mažiau laiko – aiškėja daugelio gamintojų planai. Kompanijos „Razer“ atstovai paskelbė, kad artėjančioje parodoje ketina pristatyti atnaujintus „Blade 16“ ir „Blade 18“ nešiojamuosius kompiuterius. Negana to, buvo atskleistos ir šių naujienų ekranų savybės.

Naujieji „Razer Blade 16“ ir „Blade 18“ modeliai bus aprūpinti ekranais, kurie pasiūlys galimybes, kokių iki šiol nesiūlė niekas kitas. Pranešama, jog „Blade 16“ bus pirmasis pasaulyje nešiojamasis kompiuteris su 16 colių įstrižainės OLED ekranu ir 240 Hz atsinaujinimo dažniu. Jo ekrano skiriamoji geba bus 2560 x 1600 taškų, o atsako laikas - 0,2 ms. Tokia ekrano panelė sukurta bendradarbiaujant su „Samsung“.

Negana to, „Razer Blade 16“ taip pat pasirodys kaip pirmasis pasaulyje VESA sertifikuotas nešiojamasis kompiuteris su „Clear MR 11000“ technologija. Nešiojamas kompiuteris taip pat turės „VESA Display HDR True Black 500“ sertifikatą ir 1 mln. prie 1 kontrasto santykį.

Kalbant apie „Blade 18“ modelį - tai bus pirmasis didelis 18 colių nešiojamasis kompiuteris su 4K raiška ir 165 Hz atnaujinimo dažniu. Įrenginys turės „G-Sync“ palaikymą ir 3 ms atsako laiką. Ekranas taip pat turės 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos palaikymą, kas užtikrins tikslų spalvų atkūrimą.

Verta pastebėti, jog „Razer“ neketina atnaujinti šių nešiojamų kompiuterių dizaino, kurie atrodys kone identiškai kaip ir 2023 metų modeliai. Tiesa, gamintojas pažymi, kad čia bus naudojamas CNC aliuminio korpusas, o ekranas dengs 89 proc. viršutinės įrenginio dalies.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas