LG pristato naujus „LG SMART“ monitorius: pademonstruoti du nauji modeliai su „WebOS“ operacine sistema

MiTech.lt

2023-11-14, 07:46

0 komentarų

„LG Electronics“ (LG) pristato naujausią LG SMART monitorių seriją (modelius „32SR50F“ ir „27SR50F“). Universaliems naujiems 31,5 ir 27 colių monitoriams visai nereikia jokio kompiuterio prijungimo, todėl jie idealiai tinka produktyviam darbui.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
LG pristato naujus „LG SMART“ monitorius: pademonstruoti du nauji modeliai su „WebOS“ operacine sistema

Kartu su pažangiais IPS ekranais, užtikrinančiais tikroviškas spalvas ir stiprų kontrastą, LG SMART monitoriuose įdiegta LG „WebOS 23“ platforma, kuri suteikia daugiau patogumo dirbant nuotoliniu būdu, taip pat transliuojant mėgstamas laidas, sporto varžybas ir muziką.

Naujausi LG SMART monitoriai, kuriuose įdiegta „WebOS 23“, užtikrina išskirtinį patogumą. Modeliai „32SR50F“ ir „27SR50F“ suteikia lengvą prieigą prie srautinių transliacijų programų, kurios siūlo pritaikytas filmų, serialų ir muzikos rekomendacijas iš „Home Board“ ekrano ir asmeninių sporto profilių. Taip pat yra „LG Mood Music“ funkcija, kuri atlieka asmeninio didžėjaus funkciją ir sudaro grojaraščius pagal naudotojo muzikinius pageidavimus.

Patogūs sprendimai dirbantiems iš namų – monitoriuose integruota „LG Home Office“ programinė įranga, palaikanti įvairias produktyvumo programas, įskaitant „Microsoft 365“ ir „Google Calendar“. LG SMART monitoriai padeda dar labiau patobulinti darbo eigą ir pašalina būtinybę tiesiogiai jungtis prie kompiuterio, nes naudotojai gali lengvai dalytis turiniu iš savo išmaniųjų įrenginių per „AirPlay 2“ ir „Miracast“.

Naujieji monitoriai netgi gali veikti kaip išmaniųjų namų centrai, nes palaiko LG „ThinQ Home Hub“, todėl naudotojai gali stebėti ir valdyti savo namų prietaisus. Naudodamiesi „ThinQ“ programėle, monitoriai „32SR50F“ ir „27SR50F“ gali prisijungti prie įvairių su daiktų internetu suderinamų buitinių prietaisų, pavyzdžiui, šaldytuvų ir skalbyklių.

Planuojama, kad naujieji LG SMART monitoriai bus išleisti pagrindinėse Šiaurės Amerikos, Europos, Azijos, Artimųjų Rytų ir Pietų Amerikos rinkose, o JAV juos bus galima įsigyti nuo šių metų lapkričio mėn.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas