„Microsoft“ išsprendė dar vieną įkyrią „Windows“ problemą, tačiau atnaujinimas kol kas prieinamas ne visiems, sužinokite, kas čia vyksta

Lukas Snarskis

2024-02-10, 07:31

0 komentarų

JAV technologijų milžinė „Microsoft“ dar ne taip seniai išleido „Windows 11“ operacinės sistemos versiją, kurios laukiama buvo kone dešimtmetį. Nors tai buvo geros naujienos daugeliui, tačiau bendrovė nuolat susiduria su įvairiausiomis nenumatytomis problemomis.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Microsoft“ išsprendė dar vieną įkyrią „Windows“ problemą, tačiau atnaujinimas kol kas prieinamas ne visiems, sužinokite, kas čia vyksta

„Windows 10“ ir „Windows 11“ kompiuterių naudotojai pastaruoju metu susidūrė su ganėtinai erzinančia problema. Šios operacinės sistemos turėjo klaidą, kuomet darbalaukio piktogramos šokinėja per monitorius sistemose su daugiau nei vienu ekranu, kai naudojamas „Copilot“.

„Microsoft“ jau kuris laikas sprendė šią problemą, o serverio pusės atnaujinimas prieinamas naudotojams, kurių kompiuteriai veikia su „Windows 11 23H2“ versija ir naujausiais kaupiamaisiais atnaujinimais, kuriuos „Microsoft“ išleido sausio 9 dieną.

Vasario 7 dieną „Microsoft“ panaikino suderinamumo sustabdymą, o tai reiškia, kad reikalavimus atitinkantys naudotojai su „Windows 10“ ir senesnėmis „Windows 11“ versijomis dabar turėtų turėti galimybę atnaujinti „Windows 11 23H2“ versiją.

Verta paminėti ir tai, jog gali praeiti iki 48 valandų, kol atnaujinimas išplis į paveiktas sistemas. Todėl, jei jūsų kelių monitorių kompiuteryje vis dar nerandama „Windows 11 23H2“ versija, skirkite jam dar kelias valandas ir bandykite dar kartą.

Tiesa, „Windows 10“ kompiuterių naudotojams teks nusivilti. Pasirodo, kad ši klaida yra ištaisyta tik „Windows 11“ operacinės sistemos versijai. „Microsoft“ atskleidė, kad vis dar dirba prie sprendimo dėl „Windows 10“ versijos 22H2 ir atnaujinimą pateiks artimiausioje versijoje. Tai reiškia, kad „Windows 10“ įrenginiuose su daugiau nei vienu monitoriumi „Copilot“ gali būti neprieinamas.

„Microsoft“ atkreipia dėmesį ir į tai, kad šokinėjančių piktogramų problema pastebima tik naudojant „Copilot“ kompiuteriuose su daugiau nei vienu monitoriumi. Jei esate laimingas vieno monitoriaus „Windows“ vartotojas – „Copilot“ ir "Windows 11 23H2“ jums turėtų būti prieinama be jokių problemų ar suderinamumo trikdžių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas