Ne visi pardavimai krinta: iš lentynų šluojamas vienas pagrindinių kompiuterių komponentų

MiTech.lt

2021-12-07, 08:30

0 komentarų
Ne visi pardavimai krinta: iš lentynų šluojamas vienas pagrindinių kompiuterių komponentų

Paskelbta nauja statistika rodo, kad vaizdo plokščių pardavimai stipriai didėja. Į šią statistiką patenka ne tik tradicinės vaizdo plokštės, bet ir darbui skirta specializuota įranga.

„Jon Peddie Research“ teigia, kad 2021 metų trečiame ketvirtyje NVIDIA teko 78,2 proc. vaizdo plokščių rinkos, o AMD sugebėjo atgauti 1 proc. rinkos ir savo dalį padidinti iki 21,8 proc. Tik lentelėje matome keistą suapvalinimą.

Bendrai vaizdo plokščių pardavimai 2021 metų trečiame ketvirtyje augo net 25,7 proc. lyginant su tuo pačiu laikotarpiu prieš metus, o lyginant su ketvirčiu prieš tai fiksuotas 10,9 proc. augimas. Iš viso šių metų trečiame ketvirtyje buvo parduota 12,7 mln. vaizdo plokščių.

AMD iš ketvirčio į ketvirtį savo pardavimus padidino 17,7 proc., o augimas lyginant su duomenimis prieš metus yra 20,8 proc. NVIDIA iš ketvirčio į ketvirtį pardavimus padidino 9,3 proc., o lyginant su tuo pačiu ketvirčiu prieš metus pardavimai augo 27,1 proc.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas