„Windows 11“ sulauks dar vieno reikšmingo atnaujinimo: vartotojai netrukus galės atsikratyti vieno dalyko, kuris erzino daugelį

„Build 2023“ kūrėjų pagrindiniame pranešime, gegužės 24 dieną, „Microsoft“ paskelbė , kad leis vartotojams pašalinti „Microsoft“ naujienų kanalą iš „Windows 11“ valdiklių lentos, kai vėliau šiais metais bus išleistas atnaujinimas. Tai leis vartotojams turėti švarią, tvarkingą valdiklių lentą, kurioje bus rodomi tik jų mėgstami valdikliai.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
„Windows 11“ sulauks dar vieno reikšmingo atnaujinimo: vartotojai netrukus galės atsikratyti vieno dalyko, kuris erzino daugelį

Šiuo metu „Windows 11“ valdiklių lentoje rodomos naujienos ir vaizdo įrašų istorijos, gaunamos iš „Microsoft News“ svetainės. Nors vartotojai gali paslėpti istorijas, kurios jiems nepatinka, jie negali visiškai pašalinti naujienų kanalo. Tai gali erzinti žmones, kurie nenori matyti tokių naujienų atidarę valdiklių lentą.

Tačiau tai pasikeis su atnaujinimu, kuris bus išleistas vėliau šiais metais. Atnaujinimas suteiks naują išdėstymą, kuris leis vartotojams pasirinkti iš skirtingų parinkčių, įskaitant režimą „tik valdikliai“, kuris pašalina MSN srautą. Tai suteiks daugiau galimybių valdyti kaip naudojamas valdiklių skydelis ir bus lengviau rasti reikalingą informaciją.

Naujasis išdėstymas yra didesnių „Microsoft“ pastangų tobulinti valdiklių skydelį dalis. Pastaraisiais mėnesiais bendrovė skydelį papildė naujomis funkcijomis, pvz., animacinių valdiklių piktogramomis užduočių juostoje. Naujasis išdėstymas yra dar vienas žingsnis „Microsoft“ pastangose padaryti, kad valdiklių skydelis būtų naudingesnis ir patogesnis vartotojui.

Man niekada nepatiko naujienos, pasirodančios valdiklių skydelyje. Ir labiausiai apmaudu yra tai, kad aš negalėjau to pakeisti ar jų pašalinti, nes nebuvo tokios opcijos. Daugelis iš jūsų galbūt jautėsi taip pat, tačiau „Microsoft“ atsižvelgia į vartotojų atsiliepimus ir daro savo platformą patogesnę, o tai yra žingsnis teisinga kryptimi. Džiaugiuosi, kad įmonė pagaliau leis mums pašalinti naujienų kanalą iš „Windows 11“.

1 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Mano vardas

Man jis nemaišo (msn srautas), trinčiau tik todėl jog nėra lietuviškų naujienų kaip buna android Discover programėlėj.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas