Nė 30€ nekainuojantis išmanusis laikrodis: puiki proga įsigyti kokybišką produktą, nusipirkus gailėtis neteks

Lukas Snarskis

2020-07-04, 13:25 (atnaujinta 2021-05-07, 15:03)

1 komentaras
Nė 30€ nekainuojantis išmanusis laikrodis: puiki proga įsigyti kokybišką produktą, nusipirkus gailėtis neteks

Kinijos kompanijos „Xiaomi“ vardas yra gerai žinomas daugumai lietuvių, o daugeliui jis asocijuojasi su nebrangia, tačiau kokybiška produkcija. Ne paslaptis ir tai, jog gamintojas po savo sparnu yra priglaudęs ir ne vieną dukterinę įmonę. Viena tokių – „Haylou“, kuri visai neseniai išleido naują išmanųjį laikrodį.

Internetinėje parduotuvėje dabar parduodamas „Haylou LS02“ išmanusis laikrodis, kurį galima įsigyti vos už 27,54 euro. Nors šis produktas ir labai pigus, tačiau įsigiję jį – tikrai nepasigailėsite. Norėdami nusipirkti šį laikrodį – spauskite čia, o žemiau rasite daugiau informacijos apie patį produktą.

„Xiaomi” jau senokai baigė kepti pigius ir beveidžius išmaniuosius laikrodžius, sukoncentruotus tik į tam tikros funkcijos atlikimą. „Haylou LS02” išlaiko klasikinę stačiakampę formą, bet pasižymi madingais užapvalintais kampais ir tvirtu aliuminio rėmu. Nuimama silikoninė apyrankė bus komfortiška ir atspari. Beje, kalbant apie patvarumą, „Haylou LS02” pasižymi atsparumą vandeniui garantuojančiu IP68 sertifikatu.

Didžiausias pasikeitimas lyginant su pirmtaku yra didesnis 1,4 colio įstrižainės spalvotas ekranas. Jis yra aukštos 320 x 320 pikselių rezoliucijos, kuri padėjo pasiekti net 320ppi rodiklį. Tai reiškia, kad vaizdo kokybė praktiškai nesiskirs nuo tos, kurią siūlo jūsų telefono ekranas. Žodžiu, pranešimų tekstas, laikrodžio ciferblatai ir visi kiti rodmenys atrodys tiesiog puikiai. Be to, priekinė dalis padengta švelniai lenktu 2,5D apsauginiu stiklu, tad taip lengvai nesusibraižys.

„Haylou LS02” puikiai tiks sportinės veiklos sekimui. Gali būti registruojami net 12 judėjimo rūšių duomenys - bėgimo, spartaus ėjimo, važiavimo dviračiu, bendrųjų pratimų, krepšinio, futbolo, irklavimo ir dar kelių sporto šakų. Kalorijos ir krūvis bus skaičiuojamas itin tiksliai dėl integruoto pulso matuoklio.

Su telefonu „Haylou LS02” komunikuoja naujuoju Bluetooth 5.0 ryšiu, per specialią programėlę, kuri suderinama tiek su „iPhone”, tiek Android įrenginiais. Vos prijungę galėsite džiaugtis patogiai ant riešo matomais pranešimais, orų prognoze, taip pat pernelyg ilgai sėdint laikrodis pasiūlys pajudėti.

Vis dėlto neabejotinai geriausia dalis yra 20 dienų įprastu naudojimu režimu tarnaujanti baterija - smagu žiūrėti, kaip „Xiaomi” su kiekviena laikrodžių karta kelia baterijos kartelę. Dar visai neseniai 14 dienų vienu įkrovimo atrodė kaip nedidelis kosmosas. Pakuotėje taip pat pridedamas patogus magnetinis įkroviklis.

Kaip jau minėjome, „Haylou LS02“ išmanusis laikrodis dabar kainuoja tik 27,54 euro, o norėdami jį įsigyti – spauskite čia.

1 komentarų

Mantas

Jo jo... Uz 30 eur tai jau bus super laikrodis.. Tokiu bandytojai po to ir raso kad niekam nereikalingi gadjetai, kai gero nemate..

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas