„Google“ imasi pertvarkos savo dėvimųjų įrenginių versle: paskelbė apie „Fitbit“ laikrodžių gamybos stabdymą, paaiškino, kas bus toliau

Ina Jonaitienė

2024-08-23, 17:55

0 komentarų

„Google“ patvirtino, kad nebeišleis naujų išmaniųjų laikrodžių su „Fitbit“ prekės ženklu. Tai sprendimas, kuris žymi reikšmingą jos dėvimųjų technologijų strategijos pokytį.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Google“ imasi pertvarkos savo dėvimųjų įrenginių versle: paskelbė apie „Fitbit“ laikrodžių gamybos stabdymą, paaiškino, kas bus toliau

JAV technologijų bendrovė „Google“ apie šį sprendimą paskelbė neseniai vykusiame renginyje. Šis pranešimas yra platesnių kompanijos pastangų konsoliduoti savo produktų linijas ir sutelkti dėmesį į pagrindinį „Pixel“ prekės ženklą dalis.

Bendrovės atstovas spaudai patvirtino, kad „Google“ neplanuoja kurti naujų „Fitbit“ prekės ženklo išmaniųjų laikrodžių. Vietoj to, gamintojas ruošiasi nukreipti savo išteklius ir inovacijas į „Pixel“ dėvimųjų įrenginių liniją.

Šis sprendimas rodo, kad būsimieji „Google“ išmanieji laikrodžiai greičiausiai bus pažymėti „Pixel“ prekės ženklu, o į juos bus įtrauktos „Fitbit“ naudotojų pamėgtos tinkamumo stebėjimo ir patikimumo funkcijos. Ištikimiems „Fitbit“ naudotojams šis pokytis reiškia, kad jei jie nori išmaniojo laikrodžio, atspindinčio „Fitbit“ pasiūlos esmę, jiems teks atkreipti dėmesį į „Pixel“ liniją.

Nepaisant šio strateginio pokyčio, „Fitbit“ prekės ženklas neišnyks. „Google“ nuramino naudotojus, kad „Fitbit“ ir toliau egzistuos, tačiau vėl bus orientuota į minimalistinių ir patvarių treniruoklių gamybą. Šie prietaisai, dažnai vadinami fitneso juostomis arba fitneso apyrankėmis.

Juose išliks paprastumas ir ilgas baterijos veikimo laikas, dėl kurių „Fitbit“ gaminiai tapo populiarūs. Šie fitneso sekimo prietaisai garsėja savo paprastu dizainu ir paprastu naudojimu. Siūlo svarbią sveikatos ir fizinės būklės stebėseną be sudėtingų išmaniųjų laikrodžių.

Šis perėjimas atspindi platesnę technologijų pramonės tendenciją, kai bendrovės racionalizuoja savo produktų pasiūlą, kad sutelktų dėmesį į pagrindines savo stipriąsias puses. „Google“, integruodama „Fitbit“ technologiją į „Pixel“ liniją, gali pasiūlyti vientisesnį ir konkurencingesnį produktų asortimentą.

Ši strategija taip pat atitinka platesnį „Google“ tikslą sukurti vieningą „Pixel“ prekės ženklo aparatinės įrangos ekosistemą. Dabar ji apima išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius, ausines, o netrukus ir išmaniuosius laikrodžius.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas