Indijos telefonų gamintojas ruošiasi spaudos konferencijai: netrukus debiutuos pirmasis bendrovės išmanusis laikrodis

Lukas Snarskis

2024-04-10, 09:00

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje vyksta milžiniška konkurencija, o kompanijos yra priverstos ieškoti būdų kaip nustebinti būsimus pirkėjus. Kai kurie kuria itin galingus įrenginius, o štai „Lava“ žengia kiek kitu keliu ir stengiasi pasiūlyti dėmesio vertus vidutinės klasės modelius.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Indijos telefonų gamintojas ruošiasi spaudos konferencijai: netrukus debiutuos pirmasis bendrovės išmanusis laikrodis

Balandžio 23 dieną įvyks naujų „Lava“ produktų pristatymas, o renginio metu bus pristatytas ir pirmasis bendrovės išmanusis laikrodis. Kompanijos atstovai išplatino pranešimą, kuriame anonsuojamas naujasis „Prowatch“ modelis.

Nors daugiau informacijos nepateikiama, tačiau pirmasis „Lava“ išmanusis laikrodis turėtų palaikyti širdies ritmo stebėjimą ir tikriausiai bus atsparus vandeniui.

Iki oficialaus pristatymo dar liko dvi savaitės, todėl, tikėtina, artimiausiu metu turėtų pasirodyti ir daugiau informacijos ir šio išmaniojo laikrodžio prieinamumą už Indijos ribų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas