Kinijos kompanija „Rollme“ pristatė naują išmanųjį laikrodį: išskirtiniai dizaino sprendimai, žema kaina ir klausimų keliančios galimybės

Lukas Snarskis

2024-04-22, 09:00

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje vyksta milžiniška konkurencija, o kompanijos yra priverstos ieškoti būdų kaip nustebinti būsimus pirkėjus. Kai kurie kuria itin galingus įrenginius, o nemaža dalis bendrovių siūlo nebrangius, tačiau funkcionalius sprendimus.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Kinijos kompanija „Rollme“ pristatė naują išmanųjį laikrodį: išskirtiniai dizaino sprendimai, žema kaina ir klausimų keliančios galimybės

Kinijos kompanija „Rollme“ neseniai pristatė naują išmanųjį laikrodį, kuris bus žinomas kaip „Hero M1“. Tai ganėtinai pigus produktas, o gamintojas žada daug įvairiausių galimybių, nors kai kurios iš jų gali nuteikti ir ganėtinai skeptiškai.

Naujasis laikrodis bus prieinamas dviejų skirtingų spalvų – tai juodos su auksine ir mėlynos. Pirmasis variantas turi juodą aštuonkampį korpusą ir aukso spalvos apvadą, o antrasis - sidabro spalvos korpusą su mėlynu akcentu ir dirželiu.

Pasak gamintojo, rėmelis pagamintas iš titano ir aliuminio lydinio, kuris esą yra ypač tvirtas ir atsparus vandeniui. „Rollme Hero M1“ taip pat yra sertifikuotas pagal MIL-STD-810 ir IP69.

Išmanusis laikrodis turi 1,45 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 360 x 360 taškų raiška, o jis apsaugotas „Corning Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu. „Rollme“ produkto veikimą palaikys 680 mAh talpos baterija, kurios turėtų pakakti iki 30 dienų. Žinoma, tai yra gamintojo skelbiami skaičiai, kurie realybėje gali būti kiek mažesni.

Be širdies ritmo ir deguonies kiekio kraujyje (SpO2) stebėjimo, „Rollme“ taip pat pasiūlys gliukozės kiekio kraujyje ir kraujospūdžio matavimą. Tačiau neseniai atliktoje panašaus brangumo išmaniojo laikrodžio apžvalgoje atskleista, kad šioms funkcijoms nereikėtų skirti daug dėmesio, nes matavimai paprastai būna netikslūs ir nepatikimi.

Taigi, šios dvi funkcijos tikrai nėra vienintelis išmaniojo laikrodžio privalumas ir taip pat neturėtų būti naudojamos sveikatai stebėti, nes tai aiškiai nėra medicininis gaminys. Kaip bebūtų, „Rollme Hero M1“ palaikys daugiau nei 100 sporto režimų, miego stebėjimo galimybę.

Pranešama, jog šis „Rollme“ išmanusis laikrodis kainuos maždaug 38 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas