„Xiaomi“ netrukus pademonstruos legendinės apyrankės atnaujinimą: paaiškėjo, kada pasirodys naujoji „Mi Band 7“ versija

Lukas Snarskis

2022-05-21, 10:30 (atnaujinta 2022-11-29, 00:49)

0 komentarų
„Xiaomi“ netrukus pademonstruos legendinės apyrankės atnaujinimą: paaiškėjo, kada pasirodys naujoji „Mi Band 7“ versija

Kinijos kompanija „Xiaomi“ artimiausiu metu pristatys ne tik naujuosius „Redmi Note 11T“ serijos išmaniuosius telefonus, tačiau ir jau legenda tapusias apyrankes. Paaiškėjo, jog jau gegužės 24 dieną debiutuos ir „Mi Band 7“ išmaniosios apyrankės, kurių pristatymas įvyks Kinijoje.

Pastarasis produktas daugiausia dėmesio susilaukia dėl savo žemos kainos ir siūlomų savybių, o dabar jau žinomos ir kai kurios naujojo modelio specifikacijos. Pranešama, kad „Xiaomi Mi Band 7“ pasižymės 1,62 colių įstrižainės AMOLED ekranu. Akivaizdu, jog naujasis produktas bus kiek didesnis nei jo pirmtakas, kuris pasižymėjo 1,56 colių įstrižainės ekranu.

Teigiama, kad didesnis ekranas vartotojui suteiks daugiau patogumo – bus ne tik lengviau skaityti kas parašyta, bet ir pats valdymas turėtų būti gerokai patogesnis. Nors daugiau specifikacijų ir nėra pateikiama, tačiau ir vėl nemažai kalbų sulaukia NFC palaikymas. Tokios galimybės palaikymą atskleidžia „Xiaomi“ išplatinti reklaminiai plakatai, tačiau, tikėtina, kad ir toliau ši savybė bus siūloma tik tam tikruose regionuose.

Tikimasi, kad „Xiaomi Mi Band 7“ ir toliau galės pasiūlyti visas standartines galimybes, tokias kaip širdies ritmo, deguonies kiekio kraujyje stebėjimas ir daugelį kitų. Kaip jau minėjome, ši apyrankė bus pristatyta jau gegužės 24 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas