Aiškėja naujosios „Vivo Pad 2“ planšetės specifikacijos bei dizaino ypatumai

Lukas Snarskis

2023-04-11, 14:14

0 komentarų

Internete jau kuris laikas kalbama apie naujus „Vivo“ sulenkiamus išmaniuosius telefonus, o taip pat ir planšetę. Šiandien paaiškėjo, kad visos bendrovės naujovės bus pademonstruotos jau balandžio 20 dieną.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja naujosios „Vivo Pad 2“ planšetės specifikacijos bei dizaino ypatumai

Pranešama, jog „Vivo“ ketina pristatyti „X Fold2“ sulenkiamą išmanųjį telefoną, o taip pat ir „Vivo X Flip“ atlenkiamą modelį, kurio reklaminės nuotraukos jau spėjo pasirodyti ir internetinėje erdvėje. Trečioji naujiena, kuri debiutuos balandžio 20 dieną – „Vivo Pad 2“ planšetė.

Likus tik kiek daugiau iki naujosios planšetės pristatymo – internete pasirodė ir „Pad 2“ modelio specifikacijos bei dizaino ypatumai, kuriuos atskleidžia nutekėjusios nuotraukos. Kaip galima matyti, naujoji „Vivo“ planšetė bus prieinami trijų spalvinių variantų – tamsiai pilkos, violetinės ir melsvos.

Naujoji „Vivo Pad 2“ planšetė turės nugarėlėje įmontuotą kamerų apskritimą, kur rasime dvi kameras, o taip pat ir LED blykstę. Apatinėje įrenginio dalyje galima matyti ir specialią jungtį, kur bus jungiama speciali klaviatūra. Nugarėlėje nesunku pastebėti ir gamintojo logotipą.

Remiantis naujausia informacija, „Pad 2“ modelis turėtų pasižymėti 12,1 colių įstrižainės ekranu su 2,8K raiška bei 144 Hz atsinaujinimo dažniu. Priekinėje planšetės dalyje rasime ir 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą. Nugarėlėje – 13 MP pagrindinė kamera, o taip pat ir 2 MP makro objektyvas.

Tikėtina, kad naujoji „Vivo“ planšetė veiks su „MediaTek Dimensity 9000“ procesoriumi bei turės 8 GB arba 12 GB operatyviosios (RAM) bei 128, 256 arba 512 GB vidinės atminties. „Vivo Pad 2“ veikimą palaikys 10 000 mAh talpos baterija su 44W greituoju įkrovimu. Čia rasime ir „Bluetooth 5.3“ ir NFC ryšio technologijas.

Kaip jau minėjome, ši planšetė, kartu su kitomis „Vivo“ naujienomis, debiutuos jau balandžio 20 dieną, o visą naujausią informaciją apie tai – rasite ir mūsų portale.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas