Mėnesio pabaigoje – antrojo „Pad SE“ modelio debiutas: aiškėja, kokias savybes pasiūlys šis planšetės modelis, paskelbta, kada įvyks pristatymas

Lukas Snarskis

2024-07-17, 13:00

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Žinoma, telefonai nėra vienintelis produktas kuriuos siūlo „Xiaomi“, „Poco“ ar „Redmi“. Tarp populiariausių patenka ir planšetės.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Mėnesio pabaigoje – antrojo „Pad SE“ modelio debiutas: aiškėja, kokias savybes pasiūlys šis planšetės modelis, paskelbta, kada įvyks pristatymas

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė kompanija „Redmi“ praėjusių metų pabaigoje pristatė „Redmi Pad SE“ planšetę, o dar šį mėnesį debiutuos ir antrasis jos variantas. Jau liepos 29 dieną ketinama pristatyti „Pad SE 4G“ variantas, o dabar aiškėja ir kai kurios savybės.

Pranešama, jog „Redmi Pad SE 4G“ turės HD raiškos ekraną, „Dolby Atmos“ palaikymą bei pasiūlys iki 128 GB vidinės atminties. Planšetinio kompiuterio nugarėlėje rasime 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą kamerą, o priekinėje – 5 MP objektyvas.

„Redmi“ atstovai jau spėjo pasidalinti ir pirmuoju reklaminiu vaizdu, kuris atskleidžia, kad naujoji planšetės versija bus prieinama žalios ir mėlynos spalvų, o nugarėlėje rasime apvalų kamerų iškilimą. Deja, tačiau daugiau informacijos apie „Pad SE 4G“ modelį nėra pateikiama.

Kaip jau minėjome, oficialus pristatymas įvyks jau liepos 29 dieną, o tuomet ir paaiškės detalios „Redmi Pad SE 4G“ specifikacijos, prieinamumas bei, žinoma, kaina.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas