Netrukus debiutuos naujoji „Redmi Pad SE 4G“ planšetė: jau žinoma ne tik pristatymo data, bet ir pagrindinės šios naujienos specifikacijos

Lukas Snarskis

2024-07-22, 19:55

0 komentarų

Kinijos kompanija „Xiaomi“, kartu su savo dukterinėmis bendrovėms, kasmet pristato daugybę išmaniųjų telefonų. Žinoma, telefonai nėra vienintelis produktas kuriuos siūlo „Xiaomi“, „Poco“ ar „Redmi“. Tarp populiariausių patenka ir planšetės.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Netrukus debiutuos naujoji „Redmi Pad SE 4G“ planšetė: jau žinoma ne tik pristatymo data, bet ir pagrindinės šios naujienos specifikacijos

Kinijos milžinės „Xiaomi“ dukterinė kompanija „Redmi“ praėjusių metų pabaigoje pristatė „Redmi Pad SE“ planšetę, o dar šį mėnesį debiutuos ir antrasis jos variantas. Jau liepos 29 dieną ketinama pristatyti „Pad SE 4G“ variantas, o dabar aiškėja ir kai kurios savybės.

Naujoji „Redmi“ planšetė bus aprūpinta 8,7 colių įstrižainės LCD ekranu su HD raiška. Priekinėje įrenginio dalyje rasime 5 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojančią kamerą, o nugarėlėje – 8 MP objektyvas. Kaip galima matyti iš nuotraukų, šis modelis turės ganėtinai didelius rėmelius, ypatingai apatinėje ir viršutinėje dalyse.

Planšetinis kompiuteris turėtų veikti su „MediaTek Helio G99“ procesoriumi ir turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB arba 128 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele. „Redmi Pad SE 4G“ veikimą palaikys 6 650 mAh talpos baterija.

Mėnesio pabaigoje debiutuosianti „Redmi“ planšetė pasiūlys „Bluetooth 5.3“ ryšio technologijos palaikymą, turės ir ausinių lizdą bei USB-C įkrovimo lizdą. Pirkėjus ši naujiena pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija ir „HyperOS“ vartotojo sąsaja.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas