Kriptovaliutų keityklos užvaldo sporto pasaulį: „Crypto.com“ tapo oficialiu FIFA pasaulio futbolo čempionato rėmėju

BitNaujienos.lt

2022-03-24, 16:05

0 komentarų
Kriptovaliutų keityklos užvaldo sporto pasaulį: „Crypto.com“ tapo oficialiu FIFA pasaulio futbolo čempionato rėmėju

Tarptautinė futbolo asociacija FIFA paskelbė, kad kriptovaliutų keitykla „Crypto.com“ bus oficialūs ateinančio pasaulio futbolo čempionato rėmėjai. Asociacija pranešė, kad „Crypto.com“ prekinis ženklas bus pastebimas tiek stadionų ribose, tiek ir už jų. Kriptovaliutų keitykla suteiks galimybę savo vartotojams dalyvauti rungtynėse ir laimėti atributikos.


Vyriausiojo FIFA komercijos vadovo Kay Madati teigimu, ši partnerystė leis rungtynėms augti globaliu mastu. Lapkričio mėnesį ši kriptovaliutų keitykla pasirašė kontraktą su Los Andželo sporto ir pramogų arena „Staples Center“ ir nuo šiol ateinančius 20 metų arena vadinsis „Crypto.com Arena“. Kompanija taip pat sudarė partnerystę su Australijos futbolo lyga, „Formula 1” bei mišrių kovos menų organizacija „UFC“.

2022 m. pasaulio futbolo čempionatas prasidės lapkričio mėnesį, jis vyks Katare. Tikimasi, kad ši partnerystė padidins susidomėjimą kriptovaliutomis visame pasaulyje. FIFA pranešė, kad 2018 m. Rusijoje vykusį pasaulio čempionatą stebėjo daugiau nei 3.5 milijardo žmonių.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas