Didžiulės nuolaidos populiariausiems išmaniesiems telefonams: pateikiame įrenginių sąrašą, kuriuos „Aliexpress“ parduoda už ženkliai mažesnę kainą nei įprasta

Lukas Snarskis

2024-07-15, 17:55 (atnaujinta 2024-07-16, 13:10)

0 komentarų

Vasara – ne tik puiki proga pasimėgauti šiltais orais ir išvykti atostogų, tačiau tuo pačiu – tai pasiruošimas artėjančiam rudeniui. Nenumaldomai artėja ir nauji mokslo metai, kurie gali pareikalauti nemažų išlaidų. Tačiau dabar yra ir puiki proga sutaupyti.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Didžiulės nuolaidos populiariausiems išmaniesiems telefonams: pateikiame įrenginių sąrašą, kuriuos „Aliexpress“ parduoda už ženkliai mažesnę kainą nei įprasta

Internetinėje parduotuvėje „Aliexpress“ prasidėjo dar vienas išpardavimų maratonas, o dabar jūs galite sutaupyti net iki 60 proc. Visus geriausius pasiūlymus galite rasti paspaudus čia, o šiame tekste pateikiame geriausius pasiūlymus tiems, kurie ieško naujo išmaniojo telefono.

Visų pirma, reikėtų žinoti, jog dabartinis išpardavimų maratonas tęsis iki liepos 21 dienos. „Aliexpress“ išpardavimai vyks iki 9:59 val. Lietuvos laiku. Žemiau pateikiame specialius nuolaidos kodus, kurie leis mėgautis dar didesnėmis nuolaidomis:

  • 3 eurų nuolaida perkant už daugiau nei 29 eurus – spauskite čia ir panaudokite nuolaidos kodą 07GD03
  • 8 eurų nuolaida perkant už daugiau nei 69 eurus – spauskite čia ir panaudokite nuolaidos kodą 07GD08
  • 20 eurų nuolaida perkant už daugiau nei 169 eurus – spauskite čia ir panaudokite nuolaidos kodą 07GD20
  • 30 eurų nuolaida perkant už daugiau nei 239 eurus – spauskite čia ir panaudokite nuolaidos kodą 07GD30
  • 50 eurų nuolaida perkant už daugiau nei 369 eurus – spauskite čia ir panaudokite nuolaidos kodą 07GD50

Na, o dabar keliaukime prie išmaniųjų telefonų. Mes atrinkome penkis įrenginius, o visi jie parduodami iš Europoje esančių sandėlių. Tai reiškia, kad jums nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių, o daugelis jų iki jūsų namų atkeliaus itin greitai. Ir visi jie yra gerokai pigesni nei perkant Lietuvoje.

Poco F6 kaina ir specifikacijos

„Aliexpress“ išpardavimų metu „Poco F6“ išmanusis telefonas parduodamas už 294,80 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Įrenginys atkeliauja iš Ispanijoje esančio sandėlio, o analogiško modelio kaina Lietuvoje prasideda nuo 399,99 eurų.

„Poco F6“ modelis aprūpintas 6,67 colių įstrižainės OLED ekranu su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia naudojama panelė su 100 proc. DCI-P3 spalvų gamos padengimu ir „Dolby Vision“ palaikymu, o maksimalus ryškumas siekia 2 400 nitų.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Šio „Poco“ modelio veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 90W greituoju įkrovimu.

„Poco F6“ nugarėlėje rasime 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą su optiniu vaizdo stabilizavimu, o taip pat ir 8 MP plataus kampo objektyvą. Priekinėje telefono dalyje – nedidelis apskritimas, kur įmontuota 20 MP asmenukių kamera.

Google Pixel 8a kaina ir specifikacijos

Naujasis „Pixel 8a“ išmanusis telefonas parduodamas už 396,68 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Įrenginys atkeliauja iš Prancūzijoje esančio sandėlio, o analogiško modelio kaina Lietuvoje prasideda nuo 471,80 eurų.

„Google Pixel 8a“ yra atsparus dulkėms ir vandeniui, ką liudija ir IP67 standartas, o „Google“ teigimu, kad tai pats patvariausias A serijos telefonas. Išmanusis telefonas aprūpintas 6,1 colių įstrižainės OLED ekranu su 2 400 x 1 800 taškų raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu.

Įrenginio nugarėlėje rasime dvi kameras, o pagrindinė jų naudos 64 MP raiškos vaizdo jutiklį su f/1.89 diafragma. Antrasis „Pixel 8a“ modelio objektyvas – 13 MP plataus kampo. Priekinėje išmaniojo dalyje – 13 MP asmenukių kamera. Verta paminėti, jog visos trys kameros gali filmuoti 4K su 30 kadrų per sekundę, o nugarėlėje esantys objektyvai pasiūlys ir filmavimą su 60 kadrų per sekundę.

„Pixel 8a“ modelio nugarėlėje esantis plataus kampo objektyvas taip pat siūlo astrofotografijos laiko intervalo galimybę, 240 kadrų per sekundę sulėtintą filmavimą, sulietą vaizdo stabilizavimą, „Cinematic Pan“, 5 kartų skaitmeninį priartinimą ir optinį vaizdo stabilizavimą.

OnePlus 12 kaina ir specifikacijos

Išpardavimų metu „OnePlus 12“ flagmanas parduodamas už 736,04 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Įrenginys atkeliauja iš Prancūzijoje esančio sandėlio, o analogiško modelio kaina Lietuvoje prasideda nuo 879 eurų.

„OnePlus“ flagmanas aprūpintas 6,82 colių įstrižainės LTPO AMOLED ekranu su 1 440 x 3 168 taškų raiška. Čia naudojama Kinijos bendrovės BOE pagaminta panelė, kurios maksimalus ryškumas gali pasiekti iki 4 500 nitų. Čia rasime ir 1-120 Hz atsinaujinimo dažnį.

„OnePlus 12“ nugarėlėje rasime tris kameras, o pagrindinė jų aprūpinta 50 MP raiškos vaizdo jutikliu. Čia naudojamos dvigubas „Sony“ sukurtas „Lytia 808“ sensorius. Tai yra tas pats objektyvas, kuris panaudotas ir „OnePlus Open“ modelyje, kas reiškia, jog kameros diafragma bus f/1.7 ir ji turės optinį vaizdo stabilizavimą. Nugarėlėje taip pat rasime 64 MP teleobjektyvą su 3x optinio priartinimo galimybe, o trečioji kamera – 48 MP plataus kampo objektyvas.

Išmanusis telefonas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi bei turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties. „OnePlus 12“ veikimą palaikys 5 400 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu.

Ir tai dar ne viskas

„Aliexpress“ išpardavimų metu galima rasti ir daugiau gerų pasiūlymų. Pavyzdžiui, „Google Pixel 7 Pro“ išmanusis dabar parduodamas už 412,80 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Šis modelis atkeliauja iš Ispanijoje esančio sandėlio, o analogiškas variantas Lietuvoje kainuoja nuo 604,74 eurų.

Dar vienas dėmesio vertas įrenginys – tai „Poco M6 Pro“. Išmanusis telefonas atkeliauja iš Prancūzijos, o jo kaina siekia tik 158,60 eurų. Norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia. Verta paminėti, kad mūsų šalies parduotuvėse jo kaina prasideda nuo 202,70 eurų.

Neradote norimo telefono? Parašykite komentarą koks konkretus išmanusis telefonas jus domintų ir mes pabandysime surasti geriausią pasiūlymą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas