Vienas geriausių „Xiaomi“ telefonų – dabar už ypatingai žemą kainą: įspūdingų savybių flagmaną dabar galima įsigyti už gerokai žemesnę kainą nei Lietuvoje!

Tarp Lietuvoje populiariausių telefonų rasime ne vieną „Xiaomi“ prekės ženklu pažymėtą modelį. Tačiau daugelis jų Lietuvoje kainuoja gerokai daugiau nei užsienio parduotuvėse.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Vienas geriausių „Xiaomi“ telefonų – dabar už ypatingai žemą kainą: įspūdingų savybių flagmaną dabar galima įsigyti už gerokai žemesnę kainą nei Lietuvoje!

Vienas populiariausių „Xiaomi“ išmaniųjų telefonų – „Xiaomi 11T Pro“. Nors šis įrenginys buvo išleistas dar prieš keletą metų, tačiau jis vis dar yra puiki opcija daugeliui. O dabar jį galima įsigyti vos už 330,86 eurus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

„Xiaomi 11T Pro“ išmanusis telefonas su 8 GB RAM ir 128 GB ROM

Verta paminėti ir tai, jog išmanusis telefonas atkeliauja iš Europoje esančių sandėlių. Tai reiškia, kad „DHGate“ pateikiama kaina yra galutinė – jums nereikės mokėti jokių papildomų mokesčių, o prekė pristatys UPS kurjeris.

„Xiaomi 11T Pro“ aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED tipo ekranu, kuris geba atvaizduoti daugiau nei milijardą spalvų, o taip pat palaiko ir „TrueColor“ galimybę. Ši funkcija leidžia įrenginiui atkurti itin realistiškas spalvas. Verta paminėti ir tai, jog „11T Pro“ modelis turi 120 Hz ekrano atsinaujinimo dažnį bei yra apsaugotas „Corning Gorilla Glass Victus“ apsauginiu stiklu.

„Xiaomi“ šį išmanųjį telefoną aprūpino ne tik puikiu ekranu, bet ir kitomis savybėmis. „11T Pro“ flagmanas turi ir „Dolby Atmos“ bei „Dolby Vision“ palaikymą, o taip pat naudoja „Harman/kardon“ garsiakalbius, kas užtikrins puikiai atkuriamo garso kokybę. Dar viena įspūdinga telefono savybė – itin greitas įkrovimas ir talpi baterija.

Išmanusis telefonas aprūpintas 5 000 mAh talpos bateriją su 120W greituoju įkrovimu. „Xiaomi“ atstovų teigimu, naujoji „HyperCharge“ technologija leis įkrauti įrenginį vos per 17 minučių. Dar vienas privalumas – gamintojas įkroviklį įpakuos į standartinę telefono dėžutę, todėl pirkėjams nereikės jo pirkti atskirai.

„Xiaomi 11T Pro“ išmanusis telefonas veikia su „Qualcomm Snapdragon 888“ procesoriumi. Nors šiai dienai tai nėra pats galingiausias mikroschemų rinkinys, tačiau jo suteikiamų galimybių pakaks daugeliui – dėl to abejoti net neverta. Mūsų rekomenduojamas modelis taip pat turi 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB vidinės atminties.

Puikiomis savybėmis aprūpintas šis telefonas ir fotografijos srityje. Pagrindinė „Xiaomi 11T Pro“ kamera naudoja 108 MP raiškos vaizdo jutiklį. Plataus kampo šiame modelyje pasižymi 8 MP raiška bei turės f/2.2 diafragmą su 120 laipsnių aprėpties kampu. Trečioji kamera – 5 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta telemakro kamera.

„Xiaomi“ savo naujuose produktuose pasiūlė gausybę papildomų galimybių – tai naktinį režimą, telemakro fotografiją bei filmavimą, vos vienu paspaudimu valdomą DI (dirbtinio intelekto, red. past.) kinematografijos galimybę ir pan. „Xiaomi 11T Pro“ taip pat turės galimybę filmuoti 8K raiška.

Mūsų portale pateikiamos partnerysčių programų nuorodos. Už užsakymus, atliktus per mūsų pateiktas nuorodas, mes galime uždirbti komisinius, kas padeda šiam portalui egzistuoti.

0 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas