Aiškėja „Samsung“ planai kitiems metams: paaiškėjo, kiek išmaniųjų telefonų norima parduoti ir kam bus skiriamas didžiausias dėmesys

Lukas Snarskis

2022-11-04, 07:10 (atnaujinta 2022-11-29, 00:35)

0 komentarų

Didžiausias išmaniųjų telefonų gamintojas „Samsung“ jau planuoja 2023 metus. Niekam ne paslaptis, jog jau visai netrukus gali debiutuoti „Galaxy S23“ serijos flagmanai, kurių pristatymo galime sulaukti dar gruodžio pabaigoje. Tačiau dabar aiškėja ir bendrovės planai visiems 2023 metams.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Aiškėja „Samsung“ planai kitiems metams: paaiškėjo, kiek išmaniųjų telefonų norima parduoti ir kam bus skiriamas didžiausias dėmesys

Pietų Korėjos milžinė „Samsung“ šiemet tikisi parduoti maždaug 260 mln. išmaniųjų telefonų, o kitąmet – 270 mln. vienetų, praneša šaltiniai Korėjoje. Tokie bendrovės planai atrodo ganėtinai ambicingai, atsižvelgiant, kad didžiausi pardavimai buvo užfiksuoti dar 2017 metais, kuomet pardavimai perkopė 300 mln. ribą.

Praėjusiais metais „Samsung“ pardavė maždaug 250 mln. išmaniųjų telefonų ir tai išduoda ganėtinai akivaizdų Pietų Korėjos milžinės vadovų norą. Tikimasi, kad kompanijos produkcijos kasmet bus parduota po 10 mln. vienetų daugiau nei ankstesniais metais. Įdomu ir tai, jog nemažai vilčių dedama į sulenkiamus įrenginius, kurie turėtų būti vienas pagrindinių „Samsung“ ginklų.

Teigiama, jog vietoj bandymų parduoti kuo daugiau pigių išmaniųjų telefonų, „Samsung“ siekia parduoti kuo daugiau pelningų įrenginių. Šaltinių teigimu, vienas pagrindinių kompanijos tikslų kitąmet – didinti pardavimus produkcijos, kuri priskiriama aukščiausiai klasei. Būtent į šią kategoriją patenka ir sulenkiami išmanieji. Verta pastebėti, kad sėkmė šiame segmente priklauso ne tik nuo „Samsung“.

Europos rinkoje šiuo metu yra vos keletas sulenkiamų išmaniųjų telefonų ir beveik visi jie priklauso „Samsung“. Tačiau nėra žinoma ar Kinijos kompanijos, tokios kaip „Xiaomi“, neketina tarptautinėje rinkoje pasiūlyti ir savo produkcijos. Būtent tai gali tapti pagrindiniu faktoriumi, kuris nulems „Samsung“ sėkmę. Kaip bebūtų, realią situaciją šiuo klausimu matysime tik kitąmet.

Kartu su šia informacija, paaiškėjo ir kokių pardavimų „Samsung“ vadovai tikisi, atsižvelgiant į telefonų serijas. Pranešama, kad 2023 metais tikimasi parduoti 60 milijonų „Galaxy S“ ir „Galaxy Z“ serijos flagmanų, o „Galaxy A“ linijos pardavimai turėtų sudaryti maždaug 210 mln.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas