„Apple“ jau kuris laikas kuria sulenkiamą telefoną: technologijų milžinė jau ruošia prototipus, tačiau laukiantiems naujienų – dar teks palaukti

Lukas Snarskis

2024-02-11, 15:01

0 komentarų

Pirmieji sulenkiami išmanieji telefonai pasirodė dar ne taip ir neseniai, o šiai dienai kone kiekvienas gamintojas yra pristatęs bent po vieną tokį įrenginį. Žinoma, neabejotinas šios rinkos lyderis yra „Samsung“. Tačiau Pietų Korėjos milžinė tikisi jau netrukus sulaukti ir dar didesnės konkurencijos.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
„Apple“ jau kuris laikas kuria sulenkiamą telefoną: technologijų milžinė jau ruošia prototipus, tačiau laukiantiems naujienų – dar teks palaukti

Daugelis analitikų prognozuoja, kad „Apple“ jau artimiausiu metu turėtų pradėti intensyvius darbus, kuriant sulenkiamą „iPhone“ modelį. Ir panašu, jog JAV technologijų bendrovė jau kuris laikas dirba prie tokių įrenginių kūrimo.

Pranešama, kad „Apple“ kreipėsi į bent vieną komponentų tiekėją Azijoje, nors sulenkiami prietaisai dar tik pradedami kurti. Tačiau šaltiniai nesitiki, kad sulenkiamas „iPhone“ bus paruoštas masinei gamybai 2024 ar 2025 metais, todėl anksčiausia galima pateikimo rinkai data yra 2026 metai.

Net ir tada, darant prielaidą, kad iki to laiko neiškils jokių nenumatytų problemų. Taip pat visiškai įmanoma, kad projektas niekada neišvys dienos šviesos, jei jis neatitiks „Apple“ standartų.

Manoma, kad „Apple“ su sulenkiamo „iPhone“ idėja žaidžia mažiausiai nuo 2018 metų. „MacRumors“ pažymi, kad Timas Cookas esą teigiamai reagavo į „iPhone“ su 7 colių ekranu demonstraciją, tačiau teigiama, kad bendrovei nerimą kelia techniniai iššūkiai, taip pat galimybė pasiūlyti pakankamai patrauklių funkcijų, kad būtų pateisinta aukšta kaina.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas