„Xiaomi“ ruošiasi naujojo savo šedevro pristatymui: dar šiemet turėtų pasirodyti naujasis „Mix Fold 4“, aiškėja daugiau informacijos

Lukas Snarskis

2024-06-23, 19:55 (atnaujinta 2024-06-25, 08:11)

1 komentaras

Kinijos technologijų bendrovė „Xiaomi“ dar 2021 metų pabaigoje pristatė daugelio ilgai lauktą „Mix 4“ serijos flagmaną. Naujas modelis gali debiutuoti dar šiemet, tačiau tai būtų ne vienintelė naujiena.

Prasidėjo mega „Aliexpress“ išpardavimai – sutaupykite net iki 70 proc.
„Xiaomi“ ruošiasi naujojo savo šedevro pristatymui: dar šiemet turėtų pasirodyti naujasis „Mix Fold 4“, aiškėja daugiau informacijos

„Xiaomi“ jau kuris laikas kuria ir atlenkiamą išmanųjį telefoną, kuris turėtų būti žinomas kaip „Xiaomi Mix Flip“. Tiek šis įrenginys, tiek ir „Mix 4 Fold“ jau ne kartą buvo pastebėti įvairiose sertifikavimo duomenų bazėse. Dabar aiškėja ir daugiau informacijos ir apie „Xiaomi“ sulenkiamą modelį.

Naujasis „Xiaomi Mix 4 Fold“ buvo aptiktas CCC sertifikavimo duomenų bazėje, kas atskleidžia, jog šis įrenginys turės 24072PX77C modelio numerį ir palaikys 67W greitojo įkrovimo technologiją. Tiesa, tai jau ketvirtas bendrovės sulenkiamas įrenginys, kuris palaikys tokią įkrovimo spartą.

Anksčiau buvo pasirodę pranešimų, jog naujasis „Mix 4 Fold“ turėtų būti ploniausias tokio tipo įrenginys rinkoje ir taip pralenks net ir „Honor Magic V2“ išmanųjį telefoną. Pastarasis yra 4,7 mm kuomet atlenktas ir 9,9 mm, kuomet sulenktas.

„Xiaomi Mix Fold 4“ modelis turėtų sulaukti ir kitų reikšmingų patobulinimų, o vienas pagrindinių jų – atnaujintas sulenkimo mechanizmas. Išmanusis telefonas turėtų būti ne tik patvaresnis, tačiau ir gerokai lengvesnis nei jo pirmtakas ir svers maždaug 220 - 240 gramų.

Naujasis „Xiaomi“ flagmanas veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi. Tikėtina, jog šis įrenginys turėtų pasiūlyti ir puikias atsparumo savybes bei pirmąsyk šios serijos modelis turės IP sertifikatą, kuris rodo jo atsparumą ne tik dulkėms, bet ir vandeniui.

1 komentarų

Druskys

Kazkodel musu rinkoje is foldu tik susyktas samsungas,kazkaip is xiomi ir kitu daug pigesniu foldu NERA LIETUVOI ,o kokybe geresne nei to nuvalkioto samsungo atsibodusio iki uzsukrusimo tai kam cia rasyti tokius straipsnius tiem lietuviam kad siustusi is kinijos,moketu muita aikit jus pyst.

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas