„Samsung“ patvirtino oficialiai: naujausi bendrovės produktai bus pristatyti liepos 10 dieną įvyksiančio „Unpacked“ renginio metu

Lukas Snarskis

2024-06-26, 07:16

0 komentarų

Internete jau kuris laikas kalbama apie „Samsung“ planuojamą „Unpacked“ pristatymo renginį, kurio metu išvysime gausybę naujų produktų. Tarp jų – nauji „Galaxy Fold“ ir „Galaxy Flip“ išmanieji telefonai, „Galaxy Watch7“ serijos išmanieji laikrodžiai.

DIDŽIULĖS „ALIEXPRESS“ NUOLAIDOS IŠMANIESIEMS TELEFONAMS - ĮSIGYKITE NAUJĄ ĮRENGINĮ UŽ ŽENKLIAI MAŽESNĘ KAINĄ JAU DABAR!
„Samsung“ patvirtino oficialiai: naujausi bendrovės produktai bus pristatyti liepos 10 dieną įvyksiančio „Unpacked“ renginio metu

Jau kuris laikas buvo kalbama, jog „Samsung“ planuoja surengti spaudos konferenciją liepos 10 dieną, o dabar ši informacija patvirtinta ir oficialiai. Kompanijos atstovai paskelbė, jog „Unpacked“ renginys įvyks būtent liepos 10 dieną, o tiesioginę transliaciją bus galima stebėti nuo 16:00 val. Lietuvos laiku. Pristatymas organizuojamas Paryžiuje.

Priminsime, jog „Samsung“ šios spaudos konferencijos metu pristatys naujuosius „Galaxy Fold6“ ir „Galaxy Flip6“ išmaniuosius telefonus, o taip pat ir „Galaxy Watch7“ ir „Galaxy Watch Ultra“ išmaniuosius laikrodžius bei „Galaxy Ring“ žiedą.

„Galaxy Flip6“ įrenginiai bus brangesni nei anksčiau

Jau anksčiau buvo skelbiama, jog JAV rinkoje šis išmanusis telefonas bus maždaug 100 JAV dolerių. „Samsung Galaxy Flip6“ kaina pakils ir mūsų regione, o norintys jį įsigyti – turės susimokėti maždaug 150 eurų daugiau, lyginant su kainomis, kurios buvo taikomos praėjusių metų modeliui.

Remiantis „Saminsider“ informacija, naujasis „Galaxy Flip6“ kainuos 1 340 eurų, o už šią kainą bus siūlomas 256 GB variantas. Norintys daugiau vidinės atminties – galės rinktis 512 GB modelį, o jo kaina sieks 1 467 eurus. Palyginimui, praėjusiais metais pristatytas „Samsung Galaxy Flip5“ kainavo atitinkamai 1 200 ir 1 320 eurus.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas