„Samsung“ telefonų turėtojai susidurs su papildomais reikalavimais: įsigalioja pokyčiai, kurie daugeliui naudotojų gali sukelti nepatogumų, sužinokite, kas vyksta

Lina Snarskienė

2024-09-28, 17:55

0 komentarų

Jeigu esate turėję „Samsung“ sukurtą išmanųjį telefoną, tai tikriausiai žinote, kad kiekvienas šio gamintojo produktas atkeliauja su jau įdiegta „Galaxy Store“ programėlių parduotuve. Taip, didžiausias telefonų gamintojas savo vartotojams siūlo ne tik „Play Store“, tačiau ir turi savo alternatyvą.

DIDŽIULĖS „ALIEXPRESS“ NUOLAIDOS IŠMANIESIEMS TELEFONAMS - ĮSIGYKITE NAUJĄ ĮRENGINĮ UŽ ŽENKLIAI MAŽESNĘ KAINĄ JAU DABAR!
„Samsung“ telefonų turėtojai susidurs su papildomais reikalavimais: įsigalioja pokyčiai, kurie daugeliui naudotojų gali sukelti nepatogumų, sužinokite, kas vyksta

„Samsung“ išmaniuosiuose telefonuose iš anksto įdiegta „Galaxy Store“ – programėlių ir žaidimų atsisiuntimo parduotuvė. Iki šiol joje esantį turinį buvo galima atsisiųsti nesusikūrus „Samsung“ paskyros. Tačiau situacija keičiasi.

Kaip nurodė kai kurie „Samsung“ išmaniųjų telefonų turėtojai, dabar „Galaxy Store“ programėlėje yra pranešimas, kuriame sakoma, kad nuo rugsėjo 25 dienos, norint naudotis tokiomis paslaugomis kaip aplikacijų atsisiuntimas ir atnaujinimų gavimas - reikės „Samsung ID“.

Net jei iš anksto įdiegta „Galaxy Store“ parduotuvė nėra ta vieta, iš kurios paprastai diegiate programėles, tikriausiai anksčiau ar vėliau vis tiek turėsite susikurti „Samsung“ paskyrą, nes priešingu atveju kai kurios jūsų telefone jau turimos aplikacijos gali nustoti gauti naujinius.

Programėlių parduotuvėse, tokiose kaip „Galaxy Store“, yra automatinio atnaujinimo funkcija, kuri veikia fone, kad programėlės būtų nuolat atnaujinamos. Kai kurios „Samsung“ programėlės, įskaitant iš anksto įdiegtas konkrečiai sistemai skirtas programėles, pavyzdžiui, „Notes“ ir „AR Canvas“, ir tos, kurioms reikia žemo lygio prieigos, atnaujinamos per „Galaxy Store“.

Šiuo metu programėlė veikia taip pat, kaip ir prieš įvedant reikalavimą, kai joje tiesiog naršote, o ji pradeda atsisiuntimo procesą ir tada, kai nesate prisijungęs, tačiau, norint užbaigti diegimo procesą – reikalaujama prisijungti su „Samsung ID“.

Jei turite „Galaxy“ telefoną ir dar nesukūrėte „Samsung“ paskyros, pats laikas ją užregistruoti. Priešingu atveju liksite su pasenusiomis programėlėmis, kurios ilgainiui gali tapti nenaudingos. Be to, neatnaujintos programėlės kelia pavojų saugumui ir yra labiau pažeidžiamos atakų.

Kai kurioms bendrovės programėlėms, įskaitant „Members“ ir „Health“, jau buvo reikalaujama turėti „Samsung“ paskyrą, o dabar ji dvigubai sustiprina šį požiūrį, kad būtumėte labiau įsitraukę į jos prietaisų ir programinės įrangos ekosistemą.

Vartotojams tai reiškia, kad teks tvarkyti dar vieną paskyrą, tačiau tai galima apeiti tiesiog naudojant „Google“ paskyrą paslaugai.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas