„Geekbench“ patvirtino: naujasis „Vivo“ sulenkiamas flagmanas veiks su galingiausiu „Qualcomm“ procesoriumi

Lukas Snarskis

2023-04-14, 12:36

0 komentarų

Kinijos kompanija „Vivo“ pastaruoju metu pristatė nemažai dėmesio vertų produktų. Bendrovė jau pademonstravo naujausius flagmanus, o netrukus bus surengta dar viena spaudos konferencija.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Geekbench“ patvirtino: naujasis „Vivo“ sulenkiamas flagmanas veiks su galingiausiu „Qualcomm“ procesoriumi

Dar visai neseniai paaiškėjo, jog naujausi „Vivo“ produktai bus pristatyti balandžio 20 dieną, o tarp jų ir „X Fold2“ sulenkiamas išmanusis telefonas. Šiandien šis įrenginys buvo aptiktas ir „Geekbench“ duomenų bazėje, kas dar kartą patvirtina keletą šio modelio savybių.

Kaip galima matyti iš žemiau esančios nuotraukos, naujasis „Vivo X Fold2“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės 12 GB operatyviosios (RAM) atminties. Vieno branduolio testuose šis modelis surinko 1 809, o kelių branduolių – 5 050 taškus.

Neseniai paaiškėjo ir tai, jog šis „Vivo“ sulenkiamas išmanusis telefonas turės 8,03 colių įstrižainės vidinį ekraną su 2160 x 1916 taškų raiška, o taip pat pasiūlys 120 Hz atsinaujinimo dažnį bei maksimalų 1800 nitų ryškumą.

Išorinėje telefono dalyje – 6,53 colių įstrižainės ekranas su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Abi šios panelės turės po jomis įmontuotus pirštų antspaudų jutiklius, o tokia savybe nebuvo aprūpintas joks kitas įrenginys rinkoje.

Kaip jau minėjome, „Vivo X Fold2“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei naudos LPDDR5X operatyviosios (RAM) bei UFS 4.0 vidinės atminties lustus. Teigiama, kad šis mikroschemų rinkinys leis pasiūlyti 35 proc. greitesnį procesoriaus veikimą bei 25 proc. spartesnę vaizdo plokštę, o taip pat ir „Wi-Fi 7“ palaikymą.

Naujasis „Vivo X Fold 2“ taip pat turės 4 800 mAh talpos bateriją su 120W greituoju įkrovimu, o taip pat ir 50W belaidžio įkrovimo palaikymu. Verta pastebėti, kad tai yra dar vienas didžiulis patobulinimas, lyginant su ankstesniu modeliu, kuris turėjo ne tik lėtesnį įkrovimą, bet ir mažesnės talpos bateriją.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas