„Huawei“ ruošiasi galingam sugrįžimui: dar šiemet galime pamatyti naujienas, kokių nematėme jau seniai

Prieš JAV sankcijas „Huawei“ užsiėmė įvairiais verslais. „Huawei“ yra labai didelė įmonė, gaminanti įvairių tipų su technologijomis susijusią įrangą ir įtaisus. Be telekomunikacijų įrangos, išmaniųjų telefonų ir nešiojamųjų kompiuterių, įmonė taip pat buvo puiki lustų gamybos pramonės dalyvė.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„Huawei“ ruošiasi galingam sugrįžimui: dar šiemet galime pamatyti naujienas, kokių nematėme jau seniai

„Huawei Kirin“ lustai buvo vieni geriausių išmaniesiems telefonams. Jie pasižymėjo greičiu, efektyvumu ir buvo patikimesni nei dauguma lustų. Tačiau bendrovė turėjo sustabdyti „Kirin“ ir visų kitų lustų gamybą dėl sankcijų iš Jungtinių Valstijų vyriausybės.

Nuo sankcijų įsigaliojimo, „Huawei“ stengėsi išgyventi visomis įmanomomis priemonėmis. Bendrovės pardavimai gal ir sumažėjo sumažėti, tačiau ji vis dar gamina puikius telefonus ir kitus produktus. Visi požymiai rodo, kad Kinijos technologijų milžinė pamažu atsigauna po sankcijų padarytų žaizdų.

Remiantis nauja „Huawei Central“ pranešimu, „Huawei“ lustų projektavimo įmonė „HiSilicon“ galbūt rado išeitį, todėl galimai įmonė sugrįš prie savo veiklos dar šiais metais. Pasak vieno „Weibo“ vartotojo, kai kurie seni „Huawei“ lustų rinkinių sprendimai šiais metais gali atgyti.

Tarp jų minimi „Ascend“, „Kunpeng“, „Tiangang“ ir „Balong“. „Huawei“ turėjo sustabdyti šių lustų gamybą dėl JAV sankcijų, tačiau, pasak gandų, bendrovė rado būdą, kaip ją paleisti iš naujo.

„Huawei“ bendradarbiavo su kitomis Kinijos lustų įmonėmis, kad surastų būdą, kaip gaminti žemų specifikacijų lustų rinkinių mazgus. Šis pasiekimas padės tokioms įmonėms kaip „Huawei“ pradėti gaminti mikroschemų rinkinius daugumai savo produktų.

Esant dabartinei situacijai, Kinijos telekomunikacijų įrangos gamintoja gali turėti galimybę gaminti kai kuriuos lustus. Taip yra todėl, kad telekomunikacijų įrangos lustams nereikalingos pažangios technologijos.

Anot informatoriaus, „Huawei“ minėtus keturis ir kitus lustus išleis antroje metų pusėje.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas