Į Europą atkeliauja „Asus“ žaidimų flagmanai: pasiūlys neįtikėtinas atmintines už apvalią sumą

Lukas Snarskis

2021-11-05, 07:35 (atnaujinta 2023-03-24, 00:08)

0 komentarų
Į Europą atkeliauja „Asus“ žaidimų flagmanai: pasiūlys neįtikėtinas atmintines už apvalią sumą

Dar rugpjūčio mėnesį, išmaniųjų telefonų rinkoje debiutavo naujieji „Asus“ įrenginiai, kurie skirti žaidimų gerbėjams. Tuomet bendrovė pristatė du naujus modelius – tai „ROG Phone 5s“ ir „ROG Phone 5s Pro“, kurie jau kuris laikas prieinami Kinijos rinkoje. Tačiau dabar gerų naujienų sulaukė ir europiečiai.

„Asus“ savo naujienas jau siūlo ir Senajame Žemyne, o pigiausias „Asus ROG Phone 5s“ modelis parduodamas už 999 eurus. Už šią sumą pirkėjai gaus variantą su 12 GB operatyviosios (RAM) bei 512 GB vidinės atminties. Už 1099 eurus galima įsigyti variantą su 16 GB RAM, o norintys įsigyti „ROG Phone 5s Pro“ turės susimokėti 1299 eurus. Šis modelis turi 18 GB operatyviosios ir 512 GB vidinės atminties.

Naujieji „Asus“ žaidimų telefonai turės „Snapdragon 888+“ mikroschemų rinkinį su 3,0 GHz pagrindiniu branduoliu („Cortex-X1“), lyginant su 2,84 GHz „Phone 5“ modelyje. „AI Engine“ našumas padidėjo apie 20% ir dabar suteikia 32 TOPS (lyginant su ankstesniais 26 TOPS). Lustų rinkinys nėra vienintelis naujųjų modelių atnaujinimas, bet apie tai pakalbėsime kiek vėliau. Dabar susipažinkime su dviem išmaniųjų telefonų rinkos naujokais

Kaip ir anksčiau, įprasto modelio nugarėlėje nerasime ekrano, tik RGB apšviestą „Republic of Gamers“ logotipą. Tuo tarpu, „Pro“ modelio ant galinio dangtelio turi du lietimu valdomus jutiklius, kuriuos bus galima naudoti kaip žaidimų valdiklius. Tačiau įprastas „Phone 5s“ telefonas vis dar turės ultragarsinius „AirTrigger 5“ mygtukus ant įrenginio korpuso.

Atnaujinto modelio ekranas išliks 6,78 colio įstrižainės su „Super AMOLED“ skydeliu, 1080p+ raiška ir 144 Hz atnaujinimo dažniu (ir tik 1 ms atsako laiku). Ekranas taip pat palaiko HDR10+ ir apima beveik 151 proc. sRGB ir 111 proc. DCI-P3 spalvų spektrą.

Nuo ankstesnės „ROG Phone 5“ serijos ekranas nepasikeitė, kaip ir jo dizainas. Svarbiausi pasikeitimai yra 6000 mAh talpos baterija su 65 W laidiniu greitu įkrovimu, šoninė jungtis su USB 3.1 Gen2 greičiu, „DisplayPort 1.4“. Apačioje taip pat rasime įprastą 3.5 mm ausinių lizdą, tačiau jis yra uždengiamas laikant telefoną horizontaliai. Visgi, tam galima bus naudoti „AeroActive Cooler 5“ priedą (kuris be aušinimo ventiliatoriaus taip pat prideda du papildomus mygtukus ir 3.5 mm ausinių jungtį).

Turime atkreipti dėmesį, kad tik „Asus ROG Phone 5s Pro“ yra komplektuojamas su aušintuvu, o „Phone 5s“ – tik su 65 W įkrovikliu ir „Aero“ dėklu. Aušintuvas įprastai parduodamas už 70 JAV dolerių.

Kalbant apie priedus, „Phone 5s“ modeliai yra suderinami su visais ankstesnės „Phone 5“ serijos priedais ir palaiko kai kuriuos senesnio „ROG Phone 3“ priedus. Šie apima „Kunai 3 Gamepad“, bet ne „TwinView Dock 3“.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas