Išmaniųjų telefonų rinka dar to nematė: kinai pristato milžiniškomis baterijomis ir RGB šviesomis aprūpintus produktus

Partnerio turinys

2022-08-09, 15:45

2 komentarai (-ų)
Išmaniųjų telefonų rinka dar to nematė: kinai pristato milžiniškomis baterijomis ir RGB šviesomis aprūpintus produktus

Išmaniųjų telefonų gamintojai dažnai turi itin sudėtingą užduotį – pabandyti išsiskirti iš minios. Tai visai neseniai pavyko kompanijai „Nothing“, kuri pristatė išskirtinį „Nothing phone (1)“ modelį. Panašius sprendimus dabar ketina panaudoti ir kiti gamintojai, o pirmieji į šį traukinį įšokti ketina „Doogee“ vadovai.

Kinijos bendrovės planuose – išskirtinė „S89“ išmaniųjų telefonų serija, kuri pasiūlys itin atsparius įrenginius su RGB efektais nugarėlėje. Ir tai tikrai nebus vienintelis išskirtinumas. „Doogee S89“ pasiūlys ir neįtikėtinos talpos bateriją, kurios talpa sieks net 12000 mAh. Tačiau pradėkime apie viską nuo pradžių.

„Doogee“ nugarėlėje panaudojo „Breathing Light“ sprendimą, kuris pasiūlys RGB spalvų šviesos efektą. Naudotojai galės pasirinkti kokias spalvas nori naudoti tam tikroms užduotims, o taip pat galės koreguoti spalvų raštą, greitį bei susikurti tam tikrų spalvų serijas, kurios švies nustatytu metu.

Kaip jau minėjome, „Doogee S89“ pasiūlys ir milžiniškos talpos bateriją. Šios serijos pirmtakas „S88“ turėjo 10 000 mAh talpos akumuliatorių, o naujausi modeliai turės net 12 000 mAh. Pažymima, kad telefono storis sieks tik 19,4 mm, kas yra ganėtinai mažai, atsižvelgiant į baterijos dydį. Pranešama, kad šio išmaniojo svoris sieks 400 gramų. Žinoma, tai atrodo ganėtinai dideli skaičiai, tačiau jeigu jums reikalingas įrenginys, kurio nereikėtų krauti kasdien – tai išties puiku.

Šią išsikartinę išmaniųjų telefonų seriją sudarys du modeliai – tai „S89“ ir „S89 Pro“. Pastarasis modelis pasiūlys ir 65W greitąjį įkrovimą, o tai yra naujovė tokio tipo įrenginiuose. Iki šiol joks itin atsparus modelis neturėjo tokio spartaus įkrovimo, kuris leis pilnai įkrauti bateriją nuo 0 iki 100 proc. vos per dvi valandas. „Doogee S89“ modelis pirkėjus pasieks su 33W įkrovikliu.

Skelbiama, kad „Doogee S89 Pro“ nugarėlėje turės tris kameras – tai 64 MP, 20 MP bei 8 MP. „S89“ variantas turės kiek mažesnės raiškos pagrindinį sensorių – 48 MP. Abiejuose telefonuose naudojami 20 MP objektyvai palaikys naktinio matymo galimybę, o 8 MP sensorius bus naudojamas plataus kampo nuotraukoms fiksuoti.

Gamintojas šiuose telefonuose įmontuos „MediaTek Helio P90“ procesorius ir abu modeliai turės po 8 GB operatyviosios (RAM) atminties. „Doogee S89“ pasiūlys 128 GB vidinę atmintinę, o „Pro“ variantas turės 256 GB. Nesunku nuspėti, jog abu šie įrenginiai bus atsparūs vandeniui bei dulkėms ir turės IP68 ir IP69K reitingus, o taip pat ir MIL-STD-810H sertifikatą.

Verta paminėti ir tai, jog abu telefonai palaikys NFC, veiks su „Android 12“ operacinės sistemos versija bei turės atvirkštinio įkrovimo galimybę. Pranešama, kad „Doogee“ naujienas bus galima įsigyti jau nuo rugpjūčio 22 dienos.

Nuo rugpjūčio 22 iki 256 dienos, „Doogee S89“ bus parduodamas už ypatingą kainą. „AliExpress“ parduotuvėje jo kaina sieks vos 199,99 JAV dolerių, kas yra net 50 proc. mažiau nei įprastinė jo kaina. „Doogee S89 Pro“ variantą bus galima įsigyti vos už 229,99 JAV dolerius (standartinė kaina bus 459,98 JAV dolerių). Negana to, „Doogee“ pasiūlys ir papildomus 10 dolerių vertės kuponus. Abu įrenginius bus galima įsigyti ir oficialioje gamintojo parduotuvėje, kurią rasite paspaudę čia.

Negana to, gamintojas suteikia galimybę laimėti „S89“ serijos išmanųjį telefoną visiškai nemokamai, o plačiau apie tai galite sužinoti apsilankę oficialiame „Doogee S89“ puslapyje.

2 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas