Kinai nusitaikė į pasaulio rekordą: telefono su tokia baterija dar tikrai nematėte

Lukas Snarskis

2021-07-09, 10:15 (atnaujinta 2021-07-10, 12:14)

0 komentarų
Kinai nusitaikė į pasaulio rekordą: telefono su tokia baterija dar tikrai nematėte

Išmaniųjų telefonų rinkoje nuolatos vyksta įvairiausios lenktynės. Gamintojai siekia pasiūlyti geriausias kameras, galingiausius procesorius, sparčiausią įkrovimo greitį ar tiesiog milžiniškos talpos baterijas. Rinkoje jau anksčiau buvo pristatyti įrenginiai, kurie turi 10 000 mAh talpos akumuliatorius, tačiau „Ulefone“ nusprendė pasiūlyti dar daugiau.

Kinijos gamintojas jau netrukus turėtų pristatyti naująjį „Ulefone Power Armor 13“, kurio pagrindinis privalumas – neįtikėtinos talpos baterija. Pranešama, kad šis išmanusis telefonas turės net 13 200 mAh talpos bateriją ir tai turėtų būti pasaulio rekordas. Iki šiol joks gamintojas nėra pasiūlęs tokiu akumuliatoriumi aprūpinto telefono.

Pranešama, kad naujasis „Power Armor 13“ modelis taip pat pasižymės 6,81 colių įstrižainės ekranu, o taip pat ir puikiomis atsparumo savybėmis. „Ulefone“ tikina, jog šis modelis turės ne tik IP68/IP69K sertifikatą, bet MIL-STD-810G. Tai puikiai iliustruoja telefono atsparumą dulkėms, vandeniui, o taip pat ir įvairioms ekstremalioms sąlygoms.

„Ulefone Power Armor 13“ veiks su „Mediatek Helio G95“ procesoriumi bei turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties. Gamintojas į savo šedevrą įdiegs ir „Android 11“ operacinės sistemos versiją. Išmanusis taip pat turės keturias kameras nugarėlėje, tačiau kol kas žinoma tik pagrindinės iš jų savybės – ji bus aprūpinta 48 MP raiškos vaizdo jutikliu.

Verta paminėti ir tai, jog milžiniškos talpos baterija pasižymintis „Ulefone“ produktas turės puikias įkrovimo savybes. „Power Armor 13“ palaikys 33W greitąjį įkrovimą, o taip pat ir 15W belaidžio įkrovimo technologiją. Išmanusis taip pat galės įkrauti ir kitus įrenginius, o tokiu atveju įkrovimo sparta sieks 5W.

Deja, tačiau kol kas nėra žinoma šio „Ulefone“ įrenginio išleidimo data, tačiau oficialus pristatymas turėtų įvykti jau visai netrukus. Tuomet turėtų paaiškėti ir pilnos šio „baterijos monstro“ specifikacijos bei kaina.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas