Kinai sukūrė įspūdingo dizaino nesunaikinamą flagmaną: paaiškėjo išskirtinės jo savybės bei abejingų nepaliekanti kaina

Arnas Balčiūnas

2022-05-19, 12:00 (atnaujinta 2022-05-20, 10:44)

7 komentarai (-ų)
Kinai sukūrė įspūdingo dizaino nesunaikinamą flagmaną: paaiškėjo išskirtinės jo savybės bei abejingų nepaliekanti kaina

Kinijos kompanija „Doogee“ per pastaruosius metus pristatė ne vieną itin atsparų išmanųjį telefoną. Dar praėjusį mėnesį kompanijos atstovai užsiminė ir apie naująjį „S98 Pro“ modelį, kuris išsiskirs savo dizainu, naktinio matymo bei itin plataus kampo kameromis. Dabar tampa aišku ir kada šis flagmanas pasirodys prekyboje.

Remiantis naujausiais pranešimais, „Doogee S98 Pro“ debiutuoti turėtų jau birželio 6 dieną. Europoje „Good Design“ apdovanojimą laimėjęs išmanusis telefonas, kompanijos atstovų teigimu, turės geriausią kamerų sistemą tarp tokio tipo įrenginių. Aukščiausios klasės šiluminę kamerą iš abiejų pusių apsupa dar du sensoriai – tai 48 MP „Sony IMX582“, o taip pat ir naktinio matymo 20 MP „Sony IMX350“ objektyvas.

Kompanijos atstovų teigimu, jie nusprendė naudoti „InfiRay“ jutiklį, nes jis siūlo daugiau nei dvigubai didesnę šiluminę skiriamąją gebą nei bet kuris kitas rinkoje esantis šilumos jutiklis. Aukštas, 25 Hz kadrų dažnis, užtikrina, kad nuotraukos būtų detalios, o taip pat, jog būtų galima tinkamai aptikti ir diagnozuoti drėgmę, aukštą temperatūrą, užsikimšimą ir t.t. Be to, jame yra dvigubo spektro sintezės algoritmas, leidžiantis sujungti vaizdus iš šilumos kameros ir pagrindinės kameros į vieną nuotrauką.

Naujasis „Doogee S98 Pro“ bus aprūpintas „MediaTek Helio G96“ procesoriumi, o taip pat turės 8 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti atminties kortele iki 512 GB. Išmanusis telefonas atkeliaus su 6000 mAh talpos baterija bei palaikys 33W greitąjį įkrovimą, o taip pat ir 15W belaidį krovimą.

Negalima pamiršti ir didžiulio šio modelio ekraną. „Doogee S98 Pro“ turės 6,3 colių įstrižainės LCD ekraną su Full HD+ raiška. Viršutinėje jo dalyje – vandens lašo formos išpjova, kur įmontuota 16 MP asmenukių kamera. Būtina pažymėti ir tai, jog ekranas apsaugotas „Corning Gorilla Glass“ apsauginiu stiklu.

Išmaniajame telefone yra ir kitų puikių funkcijų, tokių kaip modifikuojamas mygtukas, NFC, 4 navigacijos palydovų (BeiDou, GALILEO, GPS ir GLONASS) palaikymas, IP68, IP69K įvertinimai ir MIL-STD-810H sertifikatas, užtikrinantis įrenginio atsparumo savybes. Telefone taip pat bus įdiegta „Android 12“ versija su iki 3 metų įmonės saugos atnaujinimo garantija.

Kaina ir prieinamumas

Naujasis „Doogee S98 Pro“ prekyboje pasirodys nuo birželio 6 dienos, o jo kaina sieks 439 JAV dolerius. Išmanusis telefonas bus parduodamas „AliExpress“ ir „DoogeeMall“ internetinėse parduotuvėse. Verta paminėti ir tai, jog tarp birželio 6 ir 10 dienų jis bus siūlomas įsigyti vos už 329 JAV dolerius. Dar viena įdomi detalė – bendrovė organizuoja šio naujojo modelio dalybas, o daugiau informacijos apie tai galite rasti gamintojo oficialiame puslapyje, paspaudę šią nuorodą.

7 komentarų

Martynas

Nu kam permokėti, kai jau yra toks tel išrastas už 270€ BLACKVIEW BV8800.

Marius

Nu,beveik identiški 🤣

Lankytojas

Baterija 8380 Mah - didesne 8380 - 6000 = 2380 Mah !! Android 11 o ne 12 tai ne problema, o tas naktinis matymas mažai kam reikalinga. Kaina 270 € Sutaupote net 169 € !!

Lankytojas

Aš jau 2 metai turiu BLACKVIEW 9600E ir galiu pasakyti kad puikus smartfonas pagal kainos ir parametrų santykį. Ram (4gb), vidinę atmintį(12 gb), ir kameras (nera naktinio fotografavimo infra red)

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas