Kinijoje sukurtas dar vienas stulbinantis produktas: vos 145€ kainuojantis telefonas pasiūlys tai, ko dar nesiūlė niekas kitas

Kinijos rinkoje galima rasti gausybę mažesnių išmaniųjų telefonų gamintojų, kurie kartais turi pasiūlyti išties įdomių įrenginių. Rinkoje dabar debiutuoja ir visiškai nauja kompanija, kuri pristatė pirmąjį savo modelį.

Prasidėjo kosminiai „Aliexpress“ išpardavimai – peržiūrėkite geriausius pasiūlymus paspaudus čia
Kinijoje sukurtas dar vienas stulbinantis produktas: vos 145€ kainuojantis telefonas pasiūlys tai, ko dar nesiūlė niekas kitas

Išmaniųjų telefonų gamintojas „FOSSiBOT“ pristatė itin atsparų išmanųjį telefoną „FOSSiBOT F101“, kuris aprūpintas ne tik puikiomis atsparumo savybėmis, bet ir itin talpia baterija. Naująjį renginį jau dabar galima užsisakyti, o jo kaina lietuviams sieks vos 144,47 eurus. Norėdami jį įsigyti – spauskite čia, o taip pat galite panaudoti nuolaidos kodą 3888F101.

Visų pirma, naujasis „FOSSiBOT F101“ yra aprūpintas 5,45 colių įstrižainės ekranu su HD+ raiška bei mažai energijos naudojančiu „MediaTek Helio A22“ procesoriumi. Išmanusis telefonas taip pat turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties, kurią bus galima praplėsti ir atminties kortele.

Žinoma, „FOSSiBOT F101“ yra atsparus įvairiausiems aplinkos veiksniams, tokiems kaip karščiui ar didžiuliam šalčiui, smūgiams ir pan. Tai patvirtina ir šio modelio turimi „MIL-STD-810G“ bei IP68/IP69 sertifikatai. Gamintojas išskiria ir garsiakalbius, kurie naudojami šiame telefone. Čia naudojami garsiakalbiai yra 36 mm skersmens, turi 11,5 cm3 garso ertmę, o galia siekia 3,5W. Tai leis pasiūlyti iki 123 dB garsumą, ko negali pasiūlyti joks kitas telefonas.

Dar vienas šio naujojo telefono privalumas – net 10 600 mAh talpos baterija su 18W įkrovimo galimybe. „FOSSiBOT“ atstovų teigimu, pilno įkrovimo budėjimo režimu užteks net 1 050 valandų, kas yra beveik 44 dienos. Išmaniojo telefono nugarėlėje taip pat rasime ir tris kameras – 24 MP pagrindinę bei dar dvi pagalbines – tai 5 MP ir 0.3 MP.

Pranešama, kad šis išmanusis telefonas prekyboje pasirodys jau kovo 20 dieną, o jį įsigyti galima „Aliexpress“ platformoje. Kaip jau minėjome. „FOSSiBOT F101“ kaina lietuviams sieks vos 144,47 eurus. Norėdami jį įsigyti – spauskite čia, o taip pat galite panaudoti nuolaidos kodą 3888F101.

4 komentarų

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

fu

Gerbiamieji, kas per mada š.dą malti. Nueini į aliexpres puslapį ir nusiperki tą telefoną su visais mokesčiais, sumokėdamas ne daugiau 170 eurų. Taigi, prieš komentuodamas sužinok ką nori pasakyti, o jeigu nežinai ką nori pasakyti, tai nesakyk nieko.

Mindaugas 2Rok

Kokias čia nesąmones apie muitus rašinėji. Aliexpress jau pora metų kaip su mokomi visi mokesčiai (VAT included).

Lukas Snarskis

Juk reikia kažką parašyti... 😂

Rok

Bullshit, su atsiuntimu jis kainuos apie 180eur, dar plius mutines mokestis ir viso gausis apie 230eur. Dar plius kinai koki trackeri bus imontave 👀

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas