„Lenovo“ ruošia tikrą monstrą: naujasis bendrovės flagmanas turės neįtikėtiną kiekį atminties

Leonardas Sindaravičius

2022-02-11, 07:35 (atnaujinta 2023-03-04, 11:45)

1 komentaras
„Lenovo“ ruošia tikrą monstrą: naujasis bendrovės flagmanas turės neįtikėtiną kiekį atminties

„Legion Y90“ bus naujausias žaidimų telefonas „Lenovo“ kataloge - kompanija deda visas pastangas, kad tai būtų labiausiai tam pritaikytas išmanusis telefonas rinkoje. Daugelyje pranešimų sufleruojami flagmano lygio komponentai, o šią savaitę „Lenovo“ produktų direktorius paviešino ekrano vaizdus, kuriuose atskleista keletas svarbių detalių apie naująjį įrenginį.

Svarbiausios naujienos iš šių vaizdų yra atmintis - įrenginys turės net 640 GB saugyklos ir 22 GB operatyviosios atminties. Kadangi nurodytas saugyklos tipas yra UFS 3.1 + SSD, tikėtina, jog iš tikro prietaisas turės 512 GB saugyklos, o likę 128 GB yra „micro SD“ kortelės talpa. Panaši situacija yra ir su RAM - kaip ir daugelis kitų „Android“ flagmanų, šis gebės laikinai paversti dalį saugyklos operatyviąja atmintimi, tuo tarpu tikrasis šios atminties kiekis bus 18 GB.

Kalbant apie kitus komponentus, „Legion Y90“ turės vieną galingiausių rinkoje procesorių, „Snapdragon 8 Gen 1“ bei OLED technologijos ekraną su 144 Hz atnaujinimo dažniu. Baterijos talpa taip pat įspūdinga - net 5600 mAh su 68 vatų spartaus krovimo palaikymu. Telefonas taip pat turės kelis žaidimams dedikuotus mygtukus, „Dolby Atmos“ palaikymą bei įmantrią aušinimo sistemą.

Kalbant apie temperatūrą, „Lenovo“ atstovo teigimu, budėjimo režimu „Legion Y90“ išlaikys 19 laipsnių temperatūrą. Nors įrenginio specifikacija ir išvaizda jau puikiai žinoma, kol kas kompanija neatskleidžia jokių detalių apie įrenginio debiutą bei prieinamumą - tikėtina, kad „Lenovo Legion Y90“ bus parduodamas tik Kinijos rinkoje.

1 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas