Naujausioje „iOS“ versijoje populiarioji „Spotify“ gali būti valdoma „Siri“ balso asistentu

Lukas Snarskis

2019-10-27, 01:00 (atnaujinta 2021-04-27, 00:31)

0 komentarų
Naujausioje „iOS“ versijoje populiarioji „Spotify“ gali būti valdoma „Siri“ balso asistentu

Tikriausiai kiekvienas iš mūsų žino, o gal net ir naudojasi, populiariąja „Spotify“ muzikos programėle. Aplikacijos kūrėjai paskelbė, jog kartu su naująja „iOS 13“ operacinės sistemos versija, skirta „iPhone“ telefonams, atsiras ir galimybė švedų sukurtą muzikos programėlę valdyti pasitelkiant virtualią „Siri“ asistentę.

Jeigu naudojate šią programėlę, tai tikriausiai žinote, jog „Siri“ negalėjo pajungti Jūsų mėgstamos dainos per „Spotify“. Nuo šiol ji turės tokią galimybę, tačiau ne visuose „Apple“ produktuose. Skelbiama, jog „Siri“ vis dar neveiks su „Apple Watch“, o to priežastis labai paprasta – kompanijos laikrodžiai neturi jiems skirtos „Spotify“ programėlės versijos.

Verta paminėti ir tai, jog „Spotify“ ir „Siri“ integracija puikai pastebima vartotojų, kurie naudojasi „Apple AirPods“ ausinukais. Tie kas turi šį produktą, tikriausiai jau žino, jog Jums užteks pasakyti „Hey Siri“ ir paprašyti jos pajungti norimą grojaraštį, albumą ar dainą per „Spotify“ programėlę.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas