Naujoji „Android 14“ versija suteiks dar daugiau galimybių: „Google“ atskleidė, kokie pokyčiai laukia daugelio vartotojų

Lukas Snarskis

2023-05-19, 07:46

0 komentarų

Generatyvinis DI buvo svarbi pokalbių tema vakar vykusioje „Google I/O“ konferencijoje, o „Android 14“ gaus kelias naujas personalizavimo funkcijas, varomas DI.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Naujoji „Android 14“ versija suteiks dar daugiau galimybių: „Google“ atskleidė, kokie pokyčiai laukia daugelio vartotojų

Generatyvinio DI ekrano užsklandos yra turbūt įdomiausia personalizavimo parinktis „Android 14“ sistemoje. Ekrano užsklandos nustatymų meniu atsiras raginimas, kur galėsite pasirinkti ekrano fono temą ir stilių juos įvedant tekstu, o tada „Google“ teksto į vaizdą keitimo modulis sukurs keletą unikalių užsklandų jūsų paslaugoms. Generatyvinio dirbtinio intelekto užsklandos bus pasiekiamos kaip išskirtinė „Pixel“ funkcija nuo kito mėnesio.

Originali „Google Messages“ programa taip pat gaus generatyvinio DI pritaikymą naudojant „Magic Compose“. Ši funkcija pateiks DI siūlomus atsakymus, pagrįstus jūsų pokalbiais, kuriuos galima suaktyvinti naudojant naują parinktį šalia jaustukų meniu pranešimo rašymo laukelyje. Galėsite pasirinkti rašymo stilių nuo sujaudinto iki Šekspyro ir padaryti savo pranešimą glaustu ir profesionaliu oficialioms progoms.

„Google“ išplės užrakinimo ekrano suasmeninimo parinktis naujais šriftais, spalvomis, laikrodžio dydžio ir dizaino opcijomis. Vartotojai taip pat galės pakeisti du sparčiuosius meniu kampe, kad jie geriau atitiktų jų poreikius.

„Android 14“ taip pat pristatys jaustukų ir kinematografinių užsklandų parinktis. Dabar galėsite pasirinkti iki 14 jaustukų ir naršyti po įvairių raštų, spalvų ir dydžių išdėstymus. Pagrindinio ir užrakinimo ekrano paveikslėliai taip pat reaguos į prisilietimus pagrindiniame ekrane. Kinematografinė ekrano užsklanda leis pasirinkti nuotraukas iš bibliotekos ir pridės joms paralakso efektą, kad pakreipus įrenginį jos atrodytų trimatės.

„Android 14“ sistemoje „Find My Device“ bus smarkiai pakeistas ir palaikys daugiau įvairių gamintojų įrenginių net kai jie neprisijungę, naudojant „Bluetooth“ ryšio artumo funkciją. Tai apima belaidžius priedus, tokius kaip ausinės, laikrodžiai ir vietos stebėjimo priemonės, taip pat planšetiniai kompiuteriai ir kiti įrenginiai. „Find My Device“ taip pat atpažins, ar šalia jūsų juda vietos stebėjimo priemonė, ir padės jums ją rasti.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas