Netikėtas „Xiaomi” manevras: atgaivins pigų 2 metų senumo modelį

Ignas Petrikonis

2021-05-16, 14:00 (atnaujinta 2021-05-26, 10:39)

0 komentarų
Netikėtas „Xiaomi” manevras: atgaivins pigų 2 metų senumo modelį

„Xiaomi” jau spėjo pagarsėti kaip ta kompanija, kuri vieną ir tą patį telefoną gali išleisti keliais skirtingais pavadinimais, panaudodama nemažą savo dukterinių bendrovių arsenalą. Taip elgiamasi, siekiant išnaudoti kiekvieno prekinio ženklo stiprumą skirtingose rinkose. Štai Indijoje nemažai telefonų ženklinami „Poco”, o Vakaruose - pačios „Xiaomi” logotipu, kai Kinijoje jie pardavinėjami „Redmi” pavadinimu. Vis dėlto pastaroji ruošiasi atlikti labai netikėtą manevrą - naujam gyvenimui prikelti jau tuoj trečius metus skaičiuosiantį modelį.

„Xiaomi” telefonuose diegiamos „MIUI” vartotojo sąsajos vertimu į kitas kalbas užsiimantis lenkas @Kacper Skrzypek teigia, kad netrukus „Redmi” išleis atnaujintą „Redmi Note 8” modelį, kuris dienos šviesą išvydo dar 2019 metais. Nors iš pradžių šie gandai pasirodė kaip eilinis informacijos drumstimas, ryšio įrangos sertifikavimo tarnybos FCC duomenų bazėje iš tiesų buvo rastas paslaptingas naujas modelis, kodiniu pavadinimu M1908C3JGG, kuris oficialiai bus vadinamas „Redmi Note 8 (2021)”.

Kaip ir galima spręsti iš pavadinimo, bendrovė nesiruošia atlikti daug pakeitimų. Pagrindinis atnaujinto varianto skirtumas bus pernai pristatytas „MediaTek G85” lustas, kuris pakeis „Snapdragon 665”. Taip pat telefonas turėtų palaikyti nebe 18W, o šiek tiek greitesnį 22,5W greitąjį įkrovimą. Gali būti, kad nedidelių pokyčių sulauks ir 4 kamerų sistema nugarėlėje.

Visa kita turėtų išlikti nepakitę. „Redmi Note 8 (2021)” turės tą patį FullHD+ rezoliucijos 6,39 colio įstrižainės IPS ekraną, 4000mAh talpos bateriją ir tą patį dizainą.

Spėjama, kad šis modelis pasirodys tik Europos ir Rusijos rinkose, kuriame jis bus tarsi itin pigi alternatyva pastebimai pabrangusiems „Redmi Note 10” serijos modeliams. Deja, nei kaina, nei konkreti pasirodymo data kol kas nežinomos.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas