„Nokia“ prekinį ženklą valdanti bendrovė ruošiasi pristatyti dar vieną telefoną: aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės naujasis „HMD Ridge Pro“ modelis

Lukas Snarskis

2024-06-15, 14:55

0 komentarų

Kinijos kompanija paskelbė apie planus kurti elektronikos produktus, įskaitant ir išmaniuosius telefonus, kurie bus pažymėti jau ne „Nokia“, o HMD prekiniu ženklu. Ir nors pirmųjų produktų buvo laukiama vasaros viduryje, tačiau naujienos pasirodo jau dabar.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
„Nokia“ prekinį ženklą valdanti bendrovė ruošiasi pristatyti dar vieną telefoną: aiškėja, kokiomis savybėmis pasižymės naujasis „HMD Ridge Pro“ modelis

HMD atstovai neseniai pristatė naujuosius „Pulse“ serijos išmaniuosius telefonus – tai standartinis „Pulse“, o taip pat ir „HMD Pulse+“ ir „Pulse Pro“ variantai. Apie juos skaityti galite paspaudę čia. Dabar ruošiamasi pristatyti ir dar kelias naujienas.

Kompanijos atstovai ketina pristatyti naująjį „HMD Skyline“, o taip pat ir „HMD Atlas“ išmanųjį telefoną. Dabar pasirodė informacija ir apie dar vieną naują modelį, kuris bus žinomas kaip „HMD Ridge Pro“.

Išmanusis telefonas veikiausiai turės 6,64 colių įstrižainės IPS LCD ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Čia bus naudojama panelė su maksimaliu 800 nitų ryškumu. Įrenginio nugarėlėje – trys kameros.

Pagrindinė „Ridge Pro“ modelio kamera turės 50 MP raiškos vaizdo jutiklį, o greta rasime ir 5 MP plataus kampo objektyvą bei 2 MP gylio sensorių. Priekinėje išmaniojo telefono dalyje – 50 MP raiškos vaizdo jutiklį naudojanti asmenukių kamera.

Ši HMD naujiena turėtų veikti su „Qualcomm Snapdragon 4 Gen 2“ procesoriumi bei pasiūlys 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB arba 256 GB vidinės atminties. Išmanusis taip pat turės 5 500 mAh talpos bateriją, „Wi-Fi 5“, „Bluetooth 5.1“ ir NFC palaikymą.

Apatinėje briaunoje rasime ir ausinių lizdą. Skelbiama, jog „Ridge Pro“ pirkėjus pasieks su jau įdiegta „Android 14“ operacinės sistemos versija, bus siūlomos trys spalvinės opcijos. Tiesa, kol kas nėra žinoma, kada įvyks oficialus telefono pristatymas.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas