„Nubia“ pristatė naująjį „Z60S Pro“ išmanųjį telefoną: už mažiau nei 700 eurų pasiūlys puikias fotografavimo galimybes ir galingas specifikacijas

Lukas Snarskis

2024-07-23, 19:55

0 komentarų

„Nubia Z60 Ultra“ yra vienas galingiausių rinkoje esančių telefonų, o netrukus jis taps ir dar galingesnis. Kompanijos atstovai patvirtino, jog planuojama išleisti atnaujintą versiją, kuri veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Leading“ mikroschemų rinkiniu.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
„Nubia“ pristatė naująjį „Z60S Pro“ išmanųjį telefoną: už mažiau nei 700 eurų pasiūlys puikias fotografavimo galimybes ir galingas specifikacijas

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie du naujus „Nubia“ išmaniuosius telefonus. Kap ir tikėtasi, šiandien įvyko ir oficialus jų pristatymas. Apie naująjį „Z60 Ultra Leading“ variantą galite skaityti paspaudę čia, o šiame tekste galite susipažinti su naujuoju „Nubia Z60S Pro“.

Naujasis „Z60S Pro“ yra praėjusiais metais debiutavusio „Nubia Z50S Pro“ modelio atnaujinimas. Tai reiškia, jog visos pagrindinės savybės išlieka labai panašios. Išmanusis telefonas pasiūlys 6,8 colių įstrižainės AMOLED ekraną su Full HD+ raiška ir 120 Hz atsinaujinimo dažnį.

„Nubia Z60S Pro“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi ir turės iki 16 GB operatyviosios (RAM) ir 1 TB vidinės atminties. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 100 mAh talpos baterija su 80W greitojo įkrovimo galimybe. Nugarėlėje – didžiulis kamerų apskritimas.

Pagrindinė kamera aprūpinta 35 mm objektyvu, kas jau spėjo tapti firminiu šio gamintojo ženklu. Čia naudojamas 50 MP 1G+6P objektyvas su plačia f/1.59 diafragma, optiniu vaizdo stabilizavimu. Išmaniojo telefono nugarėlėje taip pat rasime 50 MP itin plataus kampo kamerą, kuri taip pat gali būti naudojama ir kaip makro objektyvas. Trečioji kamera – 16 MP teleobjektyvas.

Ši „Nubia“ naujiena bus parduodama juodos, baltos ir šviesiai mėlynos spalvos, o pigiausias modelis kainuos nuo 669 eurų. Pirkėjai už šią kainą gaus 12 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Oficiali išmaniojo telefono prekyba prasidės jau rugpjūčio 12 dieną.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas