Pristatytas vienas galingiausių telefonų rinkoje: naujasis „Nubia“ flagmanas pasiūlys ne tik itin galingą „Qualcomm“ procesorių, bet ir daugybę dirbtinio intelekto galimybių

Lukas Snarskis

2024-07-23, 19:55 (atnaujinta 2024-07-24, 11:03)

0 komentarų

„Nubia Z60 Ultra“ yra vienas galingiausių rinkoje esančių telefonų, o netrukus jis taps ir dar galingesnis. Kompanijos atstovai patvirtino, jog planuojama išleisti atnaujintą versiją, kuri veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 Leading“ mikroschemų rinkiniu.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Pristatytas vienas galingiausių telefonų rinkoje: naujasis „Nubia“ flagmanas pasiūlys ne tik itin galingą „Qualcomm“ procesorių, bet ir daugybę dirbtinio intelekto galimybių

Internete jau kuris laikas buvo kalbama apie du naujus „Nubia“ išmaniuosius telefonus. Kaip ir tikėtasi, šiandien įvyko ir oficialus jų pristatymas. Apie naująjį „Nubia Z60S Pro“ variantą galite skaityti paspaudę čia, o šiame tekste galite susipažinti su atnaujinti „Z60 Ultra“ variantu.

Kaip ir buvo skelbta anksčiau, naujasis „Nubia Z60 Ultra Leading Version“ veiks su galingesniu „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriumi. Šio lusto pagrindinis „Cortex-X4“ branduolys pasižymi 3.4 GHz taktiniu dažniu, o vaizdo plokštė veikia 1 GHz. Gamintojo teigimu, toks mikroschemų rinkinys leis greičiau atlikti dirbtinio intelekto veiksmus.

Dirbtinio intelekto patobulinimai perkeliami į įrenginio nugarėlėje esančias kameras su „NeoVision AI Photography System 2.0“. „Nubia“ naudoja panašią aparatinę įrangą kaip ir įprastame „Z60 Ultra“ modelyje, tačiau patobulino pagrindinę 35 mm fotokamerą, kuriai suteiktas naujas „Sony 9“ serijos jutiklis.

„Nubia Z60 Ultra Leading Version“ nugarėlėje esantis 18 mm ultraplačiakampis objektyvas gauna didesnę diafragmą ir išlieka 50 MP raiškos, o 64 MP periskopas (85 mm) gauna papildomas dirbtinio intelekto teleobjektyvo galimybes.

Priekinėje išmaniojo telefono dalyje rasime 6,8 colių įstrižainės AMOLED ekraną su 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Maksimalus ekrano ryškumas siekia 1 500 nitų, o po šia panele įmontuota ir asmenukių kamera. Pastaroji aprūpinta 12 MP raiškos vaizdo jutikliu.

„Nubia Z60 Ultra Leading Version“ veiks su 6 000 mAh talpos baterija, kuri galės būti įkrauta 80W sparta. Pirkėjus „nubia Z60 Ultra“ pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija. Išmanusis bus siūlomas juodos ir sidabrinės spalvų, o jo kaina prasidės nuo 729 eurų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas