Oficialiai pristatytas naujasis „OnePlus 12R“: paaiškėjo, ką pasiūlys šis telefonas ir kiek jis kainuos lietuviams

Lukas Snarskis

2024-01-23, 19:46

0 komentarų

Šiandien įvyko „OnePlus“ surengta spaudos konferencija, kurios metu buvo dar kartą pademonstruotas naujasis „OnePlus 12“ išmanusis telefonas. Šįsyk, jis pristatytas tarptautinei rinkai, įskaitant ir Europą.

„Poco F6 Pro“ išmanusis dabar kainuoja tik 412,02 eurus su nuolaidos kodu DHJULYPROMOTIO55. Spauskite čia, kad įsigyti.
Oficialiai pristatytas naujasis „OnePlus 12R“: paaiškėjo, ką pasiūlys šis telefonas ir kiek jis kainuos lietuviams

Spaudos konferencijos metu buvo pristatytas ir dar vienas išmanusis telefonas. Kaip ir buvo tikėtasi, „OnePlus“ atstovai pademonstravo ir naująjį „OnePlus 12R“, kuris taip pat atkeliauja į Europos rinką.

Kaip jau buvo skelbiama ir anksčiau, „OnePlus 12R“ išmanusis yra toks pats kaip ir Kinijoje pristatytas „OnePlus Ace 3“. Kviečiame prisiminti šio įrenginio specifikacijas.

Išmanusis telefonas turės 6,7 colių įstrižainės LTPO AMOLED ekraną su 1 240 x 2 772 taškų raiška bei kintančiu atsinaujinimo dažniu – nuo 1 iki 120 Hz. Čia bus naudojamos BOE pagamintos panelės, kurios pasiūlys iki 1 600 nitų ryškumą, naudojant automatinį režimą. Įrenginio ekranas apsaugotas „Gorilla Glass Victus 2“ apsauginiu stiklu.

„OnePlus 12R“ veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2“ procesoriumi bei turės 16 GB operatyviosios (RAM) ir 256 GB vidinės atminties. Gamintojas panaudojo LPDDR5X ir UFS 4.0 atmintines. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 500 mAh talpos baterija su 100W greituoju įkrovimu. Teigiama, jog pilnas įkrovimas, nuo 0 iki 100 proc., truks maždaug 27 minutes.

„OnePlus“ šį savo įrenginį aprūpino triguba kamerų sistema, o pagrindinė jų naudos 50 MP raiškos vaizdo jutiklį su optiniu vaizdo stabilizavimu. Išmaniojo telefono nugarėlėje taip pat rasime ir 8 MP plataus kampo kamerą bei 2 MP makro objektyvą. Priekinėje dalyje įmontuota 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera.

Lietuviams šis išmanusis telefonas bus prieinamas mėlynos ir juodos spalvų, o jo kaina sieks 699 eurus. Tiesa, dabar vykstančių išankstinių pardavimų pirkėjai gaus ir specialią dovaną – „OnePlus Buds Pro 2“ belaidžius ausinukus, o norėdami pasinaudoti šiuo pasiūlymu – spauskite čia.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas