Oficialiai pristatytas nesunaikinamas „Motorola“ telefonas: puikios savybės už aukštesnę nei prognozuota kainą

Lukas Snarskis

2021-06-19, 11:05 (atnaujinta 2022-12-08, 16:12)

0 komentarų
Oficialiai pristatytas nesunaikinamas „Motorola“ telefonas: puikios savybės už aukštesnę nei prognozuota kainą

Dar prieš keletą dienų internete pasirodė informacija apie „Motorola“ planus pristatyti itin atsparų išmanųjį telefoną. Kompanijos atstovai naująjį „Motorola Defy (2021)“ jau pristatė ir oficialiai, o tuo pačiu paaiškėjo, jog jis sukurtas su tokių įrenginių specialistais iš „Bullitt Group“.

Nors iš pradžių buvo skelbiama, kad šis išmanusis telefonas turėtų kainuoti maždaug 269 eurus, tačiau dabar paaiškėjo, jog jo kaina bus kiek didesnė. Naująjį „Defy (2021)“ bus galima įsigyti už 325 eurus, o prekyboje jis pasirodys jau kitą savaitę.

Naujasis „Defy (2021)“ pasižymės 6,5 colių įstrižainės LCD ekranu su HD+ raiška. Viršutinėje ekrano dalyje rasime ir vandens lašo formos išpjovą, kur gamintojas įmontuos asmenukių kamera. „Motorola“ šio įrenginio ekraną apsaugos „Gorilla Glass Victus“ apsauginiu stiklu. Ir tai turėtų būti ne vienintelė apsaugos priemonė šiame modelyje.

Visų pirma, išmanusis telefonas pasižymės IP68 sertifikatu, kuris rodo, jog „Motorola Defy (2021)“ bus atsparus vandeniui bei dulkėms. Gamintojas šį modelį aprūpino ir MIL-STD-810H saugumo sertifikatu, kuris rodo ypatingas atsparumo savybes. „Motorola“ naujiena bus apsaugota nuo sūraus vandens, itin aukštos ar žemos temperatūros, įvairiausių smūgiu ir pan. Kad telefonas turės puikias saugumo savybes puikiai iliustruoja ir jo dizainas.

„Motorola“ naujiena veiks su „Qualcomm Snapdragon 662“ procesoriumi bei turės 4 GB operatyviosios (RAM) bei 64 GB vidinės atminties. Pranešama, jog įrenginio veikimą palaikys 5000 mAh talpos baterija su 20W greituoju įkrovimu. Taip pat, jau žinomos ir galimos kamerų konfigūracijos. „ Defy (2021)“ nugarėlėje rasime jų tris.

Skelbiama, kad „Motorola“ į šio naujojo modelio nugarėlę įmontuos pagrindinę kamerą su 48 MP raiškos vaizdo jutikliu, o taip pat ir 2 MP makro bei tokios pat raiškos gylio sensorių. Priekinėje „ Defy (2021)“ dalyje – 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpinta asmenukių kamera. Verta paminėti ir tai, jog šis modelis turės USB-C lizdą, o taip pat ir ausinių jungtį. Teigiama, kad šio itin atsparaus produkto svoris sieks maždaug 200 gramų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas