„OnePlus“ ruošia naująjį „Nord CE 3“ telefoną: aiškėja pagrindinės šio nebrangaus įrenginio savybės

Lukas Snarskis

2022-11-10, 14:15 (atnaujinta 2022-12-03, 19:12)

0 komentarų

Kinijos bendrovė „OnePlus“ per pastaruosius metus gerokai išplėtė savo išmaniųjų telefonų asortimentą, skirdama nemažą dėmesį ir pigesnius įrenginius besirenkančiai pirkėjų grupei. „Nord“ serija nemažai dėmesio susilaukia visame pasaulyje, o dabar artėja ir dar vieno modelio pristatymas.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
„OnePlus“ ruošia naująjį „Nord CE 3“ telefoną: aiškėja pagrindinės šio nebrangaus įrenginio savybės

Dar vasario mėnesį buvo pristatytas „OnePlus Nord CE 2“, o balandį debiutavo ir „Nord CE 2 Lite 5G“ išmanusis telefonas. Net neabejojama, jog jau visai netrukus turėtų būti pristatytas ir naujasis „OnePlus Nord CE 3“. Įrenginys turėtų debiutuoti 2023 metų pabaigoje, o dabar aiškėja ir galimos jo specifikacijos.

Internete pradėjus sklisti galimoms naujojo „Nord CE 3“ modelio specifikacijoms, aiškėja, jog šis išmanusis telefonas turės 6,7 colių įstrižainės LCD ekraną su Full HD+ raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Įrenginio veikimu rūpinsis „Qualcomm Snapdragon 695“ procesorius su 6 GB arba 8 GB operatyviosios (RAM) bei 128 GB arba 256 GB vidinės atminties.

Išmaniojo telefono nugarėlėje rasime 108 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o greta turėtų puikuotis ir dar du objektyvai. Vienas jų bus skirtas makro fotografijai, o kitas – gylio sensorius. Abu jie turėtų būti 2 MP raiškos. Deja, tačiau asmenukių kameros savybės kol kas nėra žinomos. Skelbiama, jog šis modelis veiks su 5000 mAh talpos baterija, kuri palaikys 67W greitąjį įkrovimą.

Kaip jau minėjome, „OnePlus Nord CE 3“ turėtų būti pristatytas jau 2023 metų pradžioje. Tikėtina, kad prekyboje jis pasirodys kiek vėliau, tačiau oficialios informacijos kol kas nėra. Nėra žinoma ir galima šio modelio kaina.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas