Pristatytas naujasis „Lava Blaze X“ išmanusis telefonas: veiks su „Dimensity 6300“ procesoriumi, pasiūlys puikų OLED ekraną ir kainuos mažiau nei 200 eurų

Lukas Snarskis

2024-07-17, 07:54

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje vyksta milžiniška konkurencija, o kompanijos yra priverstos ieškoti būdų kaip nustebinti būsimus pirkėjus. Kai kurie kuria itin galingus įrenginius, o štai „Lava“ žengia kiek kitu keliu ir stengiasi pasiūlyti dėmesio vertus nebrangius modelius.

MEGA „Aliexpress“ išpardavimai – stulbinančios nuolaidos iki rugsėjo 4 dienos, peržiūrėkite karščiausius pasiūlymus
Pristatytas naujasis „Lava Blaze X“ išmanusis telefonas: veiks su „Dimensity 6300“ procesoriumi, pasiūlys puikų OLED ekraną ir kainuos mažiau nei 200 eurų

Technologijų kompanija neseniai pristatė dar vieną naują išmanųjį telefoną, kuris bus žinomas kaip „Lava Blaze X“. Šis įrenginys jau dabar prieinamas Indijos rinkoje, tačiau gamintojas nepaskelbė ar ketina pradėti ir tarptautinę jo prekybą. Pažvelkime, ką pasiūlys ši naujiena.

Išmanusis telefonas aprūpintas 6,67 colių įstrižainės AMOLED ekranu su lenktais kraštais ir Full HD+ raiška. Čia naudojama panelė pasiūlys 120 Hz atsinaujinimo dažnį, o po ja įmontuotas ir pirštų antspaudų jutiklis. Nedideliame apskritime įmontuota ir 16 MP asmenukių kamera.

„Lava Blaze X“ veiks su „MediaTek Dimensity 6300“ mikroschemų rinkiniu bei turės iki 8 GB operatyviosios (RAM) ir 128 GB vidinės atminties. Išmaniojo telefono nugarėlėje – apvalus kamerų iškilimas, kur rasime įmontuotus du objektyvus. Pagrindinis jų pasižymės 64 MP raiška ir palaikys optinį vaizdo stabilizavimą, antrasis – 2 MP gylio sensorius.

Naujasis įrenginys pirkėjus pasieks su „Android 14“ operacinės sistemos versija, tačiau „Lava“ atstovai atskleidė, kad jis sulauks ir „Android 15“, kuomet bus išleista oficiali platformos versija. Išmaniojo telefono veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 33W įkrovimo galimybe.

„Lava“ naujiena bus siūloma violetinės ir pilkos spalvų, o pigiausias modelis kainuos nuo 165 eurų. Už šią kainą pirkėjai gaus 4 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB vidinės atminties turintį variantą.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas