Pristatytas naujasis „Lava Yuva 5G“ išmanusis telefonas: vos už 105 eurus pasiūlys talpią bateriją, stilingą dizainą ir visas reikalingiausias savybes

Lukas Snarskis

2024-06-03, 09:00

0 komentarų

Išmaniųjų telefonų rinkoje vyksta milžiniška konkurencija, o kompanijos yra priverstos ieškoti būdų kaip nustebinti būsimus pirkėjus. Kai kurie kuria itin galingus įrenginius, o štai „Lava“ žengia kiek kitu keliu ir stengiasi pasiūlyti dėmesio vertus nebrangius modelius.

Prasideda MEGA ALIEXPRESS išpardavimai - taikomos nuolaidos net iki 60%, spauskite čia ir raskite geriausius pasiūlymus!
Pristatytas naujasis „Lava Yuva 5G“ išmanusis telefonas: vos už 105 eurus pasiūlys talpią bateriją, stilingą dizainą ir visas reikalingiausias savybes

Technologijų bendrovė „Lava“ neseniai pristatė naująjį „Yuva 5G“ modelį, kuris kainuos vos 105 eurus. Už šią kainą pirkėjams bus siūlomas išmanusis telefonas su 4 GB operatyviosios (RAM) ir 64 GB vidinės atminties. Tiesa, operatyviąją atminį bus galima padvigubinti, pasitelkiant programinę įrangą.

Išmanusis telefonas turės 6,5 colių įstrižainės IPS LCD ekraną su HD+ raiška ir 90 Hz atsinaujinimo dažniu. Viršutinėje dalyje – nedidelis apskritimas, kur bus įmontuota 8 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamera.

Naujasis „Lava Yuva 5G“ veiks su „Unisoc T750“ procesoriumi, o veikimą palaikys 5 000 mAh talpos baterija su 18W įkrovimo galimybe. Išmanusis telefonas pirkėjus pasieks su „Android 13“ operacinės sistemos versija, tačiau gamintojas žada pateikti ir „Android 14“ atnaujinimą.

Išmaniojo nugarėlėje – dvi kameros, o pagrindinė jų pasiūlys 50 MP raiškos vaizdo jutiklį. Nugarėlėje taip pat įmontuotas ir 2 MP makro objektyvas. „Yuva 5G“ taip pat turi šoninėje briaunoje įmontuotą pirštų antspaudų jutiklį, o pirkėjai šį modelį galės įsigyti mėlynos arba žalios spalvų.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas