Pristatyti vieni galingiausių išmaniųjų telefonų rinkoje: „Red Magic“ pademonstravo įspūdingus flagmanus su gausybe atminties ir išskirtiniu dizainu

Lukas Snarskis

2023-11-23, 13:50

0 komentarų

Kinijos kompanija ZTE jau ne vienerius metus kuria žaidimų telefonus, kurie pažymėti „Nubia Red Magic“ pavadinimu. Per pastaruosius metus pristatyta keletas naujų modelių, kurie sulaukė didžiulio susidomėjimo, o dabar pristatymo ir naujausi modeliai.

Gaukite ‎100€ kuponų rinkinį ir 30% nuolaidą pirmam apsipirkimui „Temu“ parduotuvėje
Pristatyti vieni galingiausių išmaniųjų telefonų rinkoje: „Red Magic“ pademonstravo įspūdingus flagmanus su gausybe atminties ir išskirtiniu dizainu

„Red Magic“ vadovai žengė ant didžiosios scenos ir pristato naujausius žaidimų mėgėjams skirtus išmaniuosius telefonus. Kaip ir buvo tikėtasi, šiandien oficialiai pristatyti „Red Magic 9 Pro“, o taip pat ir „Red Magic 9 Pro“ modeliai. Kaip ir įprasta, šios linijos įrenginiai pasiūlys aukščiausios klasės specifikacijas bei stilingą dizainą.

Abu išmanieji telefonai aprūpinti 6,8 colių įstrižainės AMOLED ekranais. Čia naudojamos BOE pagamintos panelės su 1 116 x 2 480 taškų raiška bei 120 Hz atsinaujinimo dažniu. Po ekranu rasime ne tik pirštų antspaudų jutiklį, bet ir asmenukių kamerą. „Red Magic“ po šių prietaisų ekranais įmontavo 16 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą asmenukių kamerą.

Naujieji „Red Magic 9 Pro“ serijos flagmanai veiks su „Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3“ procesoriais bei turės gausybę atminties. Standartinis „Pro“ modelis turės 12 GB operatyviosios (RAM) bei 256 GB arba 512 GB vidinės atminties, o „Pro+“ variantas pasiūlys 16 GB arba 24 GB operatyviosios ir iki 1 TB vidinės atminties. Negana to, abu išmanieji aprūpinti ICE 13 aušinimo sistema.

Skelbiama, kad patobulinta aušinimo sistema sumažina telefono veikimo temperatūrą iki 18°, o po ekranu yra grafeno sluoksnis ir didesnis oro kanalas, užtikrinantis geresnį oro srautą. Išmaniųjų telefonų viduje esantis ventiliatorius dabar sukasi 22 000 apsukų per minutę greičiu ir pasižymi 30 proc. geresniu šilumos laidumu.

„Red Magic 9 Pro“ serijos išmanieji telefonai aprūpinti aukščiausios klasės aliuminio rėmeliais, o nugarėlė, taip pat kaip ir priekinė dalis, yra visiškai plokščia. Nesunku pastebėti, jog čia nerasime ir jokio kamerų iškilimo. Abu flagmanai turės 50 MP raiškos vaizdo jutikliu aprūpintą pagrindinę kamerą, o taip pat ir 50 MP plataus kampo objektyvą.

Pagrindinis skirtumas tarp šių dviejų „Red Magic“ naujienų – baterijos talpos. „Red Magic 9 Pro“ modelis aprūpintas 6 500 mAh talpos baterija su 80W greituoju įkrovimu, o „Pro+“ variantas pasiūlys 5 500 mAh talpos akumuliatorių su 165W greituoju įkrovimu. Abu flagmanai taip pat turi „Wi-Fi 7“ ir „Bluetooth 5.3“ palaikymą, o viršutinėje briaunoje rasime ir ausinių lizdą.

Abu išmanieji telefonai bus prieinami juodos spalvos, o taip pat ketinama pasiūlyti permatomas nugarėles turinčius modelius, kurie bus aprūpinti juodos arba baltos spalvos elementais. Pranešama, jog pigiausias „Red Magic 9 Pro“ modelis kainuos maždaug 570 eurų, o „Red Magic 9 Pro+“ kaina prasidės nuo 710 eurų.

„Red Magic“ naujienos kol kas bus prieinamos tik Kinijos rinkoje. Šioje šalyje prekyba prasidės jau lapkričio 28 dieną. Net neabejojama, jog šie flagmanai atkeliaus ir į Europą, tačiau daugiau informacijos apie tai nėra pateikiama.

0 komentarų

Rašyti komentarą

Prašome gerbti kitus komentatorius. Gerų diskusijų! Apsauga nuo robotų rūpinasi reCAPTCHA ir yra taikoma „Google“ privatumo politika ir naudojimosi sąlygos.

Populiarios naujienos

Taip pat skaitykite

Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas